ZapBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan 6il9in, 15 Aralık 2013, 19:49:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Hakacu bu yazıyı okumadan acilen silin lütfen  :g
Anaaammm birde bizi banlarsa bu Admin kabuslarından çıkmam o adamın  (d)

6il9in

Grup yatırımcılarından biri olarak bence yatırım sonlandırılmalı. Belki bu gece bir anket konusu acarım  :D Tırtıl modumuda böylece bir yükten kurtarırız  -:))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Temmuz 2014, 08:23:14
Grup yatırımcılarından biri olarak bence yatırım sonlandırılmalı. Belki bu gece bir anket konusu acarım  :D Tırtıl modumuda böylece bir yükten kurtarırız  -:))

Ankete bile gerek yok bence :) :y
Kazanç artık yatırım kazancı değil. Hiçkimse de Abcb' nin kendi tıklarının peşine düşecek değil ya :)

6il9in

Adaletli olsun diye dedim hocam  :D abcbc nin başına zapgrubu ben sarmıitım ya  :D

abcb

16 ocak 2015 tarihine kadar üyeliğimiz devam edecek, karışmayın bana, rahat bırakın beni  (d)  Admin'e sataşıp stres atacağım o zamana kadar  :g

Baktık olmuyor rr almaz dr lerle devam ederiz  :)

6il9in

Modum seni anlamakta zor he grubu almak istemiyordun şimdide bırakmak istemiyon  (d)  (zopa)

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Temmuz 2014, 17:08:43
Modum seni anlamakta zor he grubu almak istemiyordun şimdide bırakmak istemiyon  (d)  (zopa)
Ortada bırakmak, uğraşmam artık demek onun tarzı değil, verdin artık bi kere bittiiii :g
site kapanana kadar, yada admin onu banlayana kadar uğraşır artık :g

6il9in

O zaman ben grubu almak istiyorum diye anket acarız ben alır ben bırakırım  :D ben zaten zapı ve fuseyi bıraktım  (hp)

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 11 Temmuz 2014, 17:13:13
Ortada bırakmak, uğraşmam artık demek onun tarzı değil, verdin artık bi kere bittiiii :g
site kapanana kadar, yada admin onu banlayana kadar uğraşır artık :g

Ahretlik dediğin böyle olur işte, 800 kilometre öteden tanır insanı  :)

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Temmuz 2014, 19:00:46
O zaman ben grubu almak istiyorum diye anket acarız ben alır ben bırakırım  :D ben zaten zapı ve fuseyi bıraktım  (hp)

O ankete olumlu cevap vereni çenemle bayarım, bilgilerinize ....  :g
Dur hali hazır fırsat var konuşayım  :g bu Admin ne ayak yaaa  (d) :g

6il9in

40 Ayak Tırtıl modum 40 ayak  :D