Neobux Kiralık Refler hk.

Başlatan murratt, 16 Aralık 2013, 10:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mustafa449 - 14 Temmuz 2014, 00:43:24
07:00-00:53 arasına dönmek istiyorum ne yapmalıyım bu arada ref click 68 olmuş 17 rent 4 er kere tıklamış

:)
Öncelikle, o refleri saymayı bırak :)
Ne yaparsan yap, onlar kafasına göre tıklar :) Yani yapılacaklar var ama, anladığım kadarıyla oldukça acemisin :)
Bırak onları, sen hesabına gelen parayı takip et :)

07:00 - 00:53 arasını kullanmak istiyorsan;
Tekrar hatırlatıyorum. Bu yazdıklarım sadece 4 adet (standartlarda 4, goldenlarda 9 tane ) turuncu reklam için geçerlidir.
Diğer tüm reklamlar ne zaman denk gelirsen affetme, tıkla reklamını ;)

00:53 de yani ortalama 5-6 dk sonra açılacak reklamlarından sadece 2 adet turuncu reklama tıkla (turuncu olmayan reklamlar serbest)
Kalan 2 adet turuncu reklamını, yarın saat sabah 07:00 - 00:53 arasında istediğin saatte tıkla.
Yarın gece 00:53 de açılan reklamlara (sadece turuncu olanlara) tıklama. Sabah 07:00 dan sonra 0053 e kadar vaktin var. O aralıkta istediğin zaman tıklayabilirsin.
Ama 00:53 ü kaçırırsan, yine başa dönersin. Artık reklamlarını tıklamak için hep 00:53 ü bekleyip, yine sabah 07:00 a kadar tıklaman gerekir.

Özet:
Bu gece 00:53 te açılan 4 adet turuncunun sadece 2 tanesine tıklanacak
Yarın 07:00 - 00:53 arasında kalan 2 adede daha tıklanacak
Gece 00:53 te bundan sonra açılan turuncu reklamlara tıklanmayıp, ertesi günü 07:00 - 00:53 arasında tıklamalar yapılacak
ve bundan sonra hep böyle devam edecek. yani 4 turuncu reklam, sadece 07:00 - 00:53 arasında tıklanacak, gece açılınca tıklanmayacak.

Geçmiş olsun :)

mustafa449

çok sağol abi dediğn gibi yaptım 2 turuncu reklama tıkladım diğer renkleri de affetmeden tıkladım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mustafa449 - 14 Temmuz 2014, 00:58:49
çok sağol abi dediğn gibi yaptım 2 turuncu reklama tıkladım diğer renkleri de affetmeden tıkladım

:y :)
Yarına 2 adet turuncuyu da 00:53 ten önce istediğin zaman tıklayıp, gece bundan sonra 00:53 te açılan turunculara tıklamazssan,
bir sorunun kalmaz :)

bu arada unutma, bu sadece ref gelirlerini alabilmek için şart. Reflerin daha çok tıklamasını falan sağlamaz :)
Sadece tıklayan reflerin gelirlerinin hesabına yansımasını sağlar :)

mustafa449

demek fuseboxtakilerde o yüzden yansımıyo fakat bunda ads reset time 00:00 olmasına rağmen hala reklamlar gelmedi

ikose

Alıntı yapılan: mustafa449 - 14 Temmuz 2014, 01:06:40
demek fuseboxtakilerde o yüzden yansımıyo fakat bunda ads reset time 00:00 olmasına rağmen hala reklamlar gelmedi
Fusebux ta böyle bir kural yok, Reset saati Tr saatiyle sabah 7.

uAdrogba11

Neoda 100 rr almak istiyorum tavsiyeleriniz neler yardimci olursaniz çok sevinirim

hakanatik01

1001 :P Konuyu açmadan önce neobux hakkında yazılanlara göz atmanda fayda vardı yoksa neo ile ilgili (heleki yeniyseniz) sorularının sonu yok.(ref alımına niyetten sonraki  tahmini ilk soru mesela ref kiralama saatleri konusunda olur :P )  Önerilmiyor heleki standartsanız hiç almayın deniyor 20 verirsin 18 kurtarırsan kendini şanslı saymalısın diyenler çoğunlukta genede karar sizin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 05 Temmuz 2015, 06:16:49
Neoda 100 rr almak istiyorum tavsiyeleriniz neler yardimci olursaniz çok sevinirim

En kısa ve net cevap: almayın :)

Not:
Neobux kiralık refler hakkında isimli konuyla birleştiriyorum bu konuyu.

uAdrogba11

ben zaten ref kiralama işlerini okudum siteden sadece şuanki avg durumlarını merak ettim yani bu siteden dr siz para kazanılmıyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 05 Temmuz 2015, 16:25:19
ben zaten ref kiralama işlerini okudum siteden sadece şuanki avg durumlarını merak ettim yani bu siteden dr siz para kazanılmıyor

Kazananlar var aslında :) En azından 1 kişi tanıyorum :P

Ama biraz zahmet, sabır ve parasal anlamda arkasını doldurabilmek gerekiyor. ve zaman geçtikçe bunlar artıyor ve daha zor hale geliyor.
Bu yüzden şansınızı başka yerde deneyin diyoruz :)