ClixNation (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 17 Aralık 2013, 17:07:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

ben zaten atmıştım sabah, hotmailden fakrlı bir mail adresi verirsen oraya göndereyim dedi. Biraz sohbet ettik, sen sağ ben selamet dedikten sonra hadi at gmaile dedim bekliyorum.

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Aralık 2013, 23:55:15
ben zaten atmıştım sabah, hotmailden fakrlı bir mail adresi verirsen oraya göndereyim dedi. Biraz sohbet ettik, sen sağ ben selamet dedikten sonra hadi at gmaile dedim bekliyorum.
Baya kanka olmuşsunuz.  :P Azcık beni de övseydin. Benim bir uplinem var allah seni inandırsın .........  :g (gyk)
Boşluğu ben dolmayım şimdi ayıp olur, kendimi övmeyi pek sevmem de  :D Problemin çözülmesine sevindim   (ok)

FilmsizKalma

Çözdümüki acaba :D dur bakalım

edit: Çözmüş.. Şimdi övmeye başlarım :D Benim upline çok bonkör, onun tıklarınıda bana yansıtabilirsin felana kadar gider bu iş :))

FilmsizKalma

ya ben 2-3 gündür unutmuşum şu anda girdimde.. Standart rekalmlar yok? hangisinden kazanacaksın?

paragelsinde

şuanki durum nedir samle sanırım ilk ödemeni almışsın tebrikler

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 03 Ocak 2014, 20:14:01
ya ben 2-3 gündür unutmuşum şu anda girdimde.. Standart rekalmlar yok? hangisinden kazanacaksın?
Reklamları tekrar ekledi admin. hatta günlük kazançta arttı.
1 adet 0.02$
3 adet 0.01$ lik reklam eklendi bir 20 küsür de fixed reklam var. Günlük kazanç $0.05 geçiyor.
Alıntı yapılan: paragelsinde - 08 Ocak 2014, 16:21:57
şuanki durum nedir samle sanırım ilk ödemeni almışsın tebrikler
Teşekkür ederim aldım ikinciside yolda. Site aynen devam ediyor bir sıkıntı yok

mtoy76

ýrmakk

mtoy76

Alıntı yapılan: ırmakk - 11 Ocak 2014, 16:33:02
teşekkürler MToy76

69 reklama tıkladım hepsi işledimi size yoksa sadece standart reklmlarmı işledi. sizde gözüken nedir kazandırdığı nedir

ýrmakk

Tekrar tskler mtoy bana kazandirdiginiz 0.016 olarak.gorunuyor. sanirim sadece buyuk reklamalrdan dr kazanci var