vcbux hakkında

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 06:48:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mayıs 2011, 00:25:22
Alıntı yapılan: halisekarakaya - 02 Mayıs 2011, 22:02:02
PAYPAL SEN Mİ BÜYÜKSÜN BEN Mİ :D :D :D

Büyüksün HALISE :D
Son duyduğuna göre PP de hak talebi uzmanları siz dispute açmayın diye dua ediyormuş :D
Sizin işi kısa çöpü çekene veriyorlarmış :D :D :D

Onlar da farketmiş en büyük kim :D :D :D
Teşekkürler Hocam,
Demek PP o kadar tırsmış olayı şansa bırakıp çöpe bağlamışlar diyorsunuz  :D :D :D

Benden daha közü kara olanlar da var.Amcanın biri bir bux sitesinde parasına kıyıp blogunun reklamını vermiş.Reklam içeriği ise vcbux.Tema şöyle :Vcbux 'un AP ve PP deki hesaplarını sıfırladığını,bundan dolayı da dispute açılsa bile sonucun üyelerin aleyhinde olacağını  yazarak antivcbux propagandası yapmış :D :D :D
Sizce böyle bir şey olabilir mi ??? ???
Edit:Aslında AP den manuel ödemeler yapılıyor.Payment Proofs'da mevcut.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 03 Mayıs 2011, 12:32:48

Teşekkürler Hocam,
Demek PP o kadar tırsmış olayı şansa bırakıp çöpe bağlamışlar diyorsunuz  :D :D :D

yaaa gördünmü bak  ;D  bide ben korktum senden deyince kızıyorsun bana  :D :D :D  koskoca paypal bile tırsmış, şu gariban bilal tırsmasında naapsın   :D :D :D

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Mayıs 2011, 15:15:28

Teşekkürler Hocam,

yaaa gördünmü bak  ;D  bide ben korktum senden deyince kızıyorsun bana  :D :D :D  koskoca paypal bile tırsmış, şu gariban bilal tırsmasında naapsın   :D :D :D

Benden korktuğunu itiraf ederek ne kadar büyük bir strateji hatası yaptının umarım farkındasındır :D :D :D

ElisaMcCline

Teşekkürler Hocam,

Benden daha közü kara olanlar da var.Amcanın biri bir bux sitesinde parasına kıyıp blogunun reklamını vermiş.Reklam içeriği ise vcbux.Tema şöyle :Vcbux 'un AP ve PP deki hesaplarını sıfırladığını,bundan dolayı da dispute açılsa bile sonucun üyelerin aleyhinde olacağını  yazarak antivcbux propagandası yapmış :D :D :D
Sizce böyle bir şey olabilir mi ??? ???
Edit:Aslında AP den manuel ödemeler yapılıyor.Payment Proofs'da mevcut.
Evet aynı  PP-AP adresi kullanılmadan ödemelere devam edebilir.. :) (etti) :D

ogz07

zarar ettik canım skıldı sımdıı 8)

ogz07

Bi 15 $ zarar var dispute mı acıyım reklammı verıyım sızcee

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ogz07 - 04 Mayıs 2011, 15:35:30
Bi 15 $ zarar var dispute mı acıyım reklammı verıyım sızcee

Reklamlar onaylanmıyor, onaylayacak bir yetkili bulursanız bana da haber verin :D :D :D
Mod Zhenmue 'nin dışında kimse yok,o da zaten çok üzgün ,kendine spam mesajları temizlemeyi de görev edinmiş  :-[
Bana kalırsa dispute açmalısınız ;)

AnilK

Yahu bari bırakıp gitmeseler de en azından millet hesabındaki parayı reklama harcasa, 3-5 ref gelir mutlu oluruz fena mı...