Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 03 Ocak 2014, 18:06:47
Elimden gelen bu malesef.

Daha ne olacaktı ki? Allah bereket versin. Eline sağlık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

e yaaani 100 dolara 240+ ref demek bu :y bencede daha ne olacaktıki :)

ýrmakk

13 Ref te Clixnation'a gelmis. Ancak hic  biri de tiklamamis
O bahsettiginiz eleman benimde refim olmus.
baska ilginc bir sey daha var Yunanistandan biri refim olmus. geldigi yer gelirkapisi.com

FilmsizKalma

Hiç birinin tıklamaması nasıl bir durum ırmak ?
Sen dün reklam tıkladın mı acaba?
aktivasyon felanmı yapamadılar bu şekilde bişe olabilir mi :(

Geldiği yer konusu garip bir durum olmuş :) ancak daha önce benimde başıma lcnclixte geldi.

Nouma clicksiada singup açtı lcn için son gün.. Bir ref geldi goldenclix ten.. Allah allha dedim.. Nouma baktı singup a ismini yazmış.. Yaani clicksiadan geldiği halde.. goldenclix yazıyordu.

Belki gelirkapısı olan,reklamdan gelmemiştir. daha öncede yunanistandan görünenler vardı.

universitely76

Refleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, az çok herkes için bol kazanç getirir umarım bu refler :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 03 Ocak 2014, 18:06:47Talep var yine reklam için bir kaç gün bekleyelim.
Birader bu seferkini kapış kapış pazarladın biz gelene kadar slotları tüketmiştin, bundan sonrakinde beni unutma bak (zopa)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Arkadaşlar, başka PTC lerden gelenler ile ilgili yorum yapılabilir de.
gelirkapısından gelmişsse, gelirkapısından gelmiştir :)
Sonuçta reklamımız vs yok, aynı anda site açık olması vs gibi bir durum söz konusu olamaz, ya da az önce oraya girmiştim gibi :)

Bu reklam başlamadan önce bana silkbux a  1 adet Iran, 1 adet India, toplam 2 yabancı ref geldi gelirkapısından ;)
gelirkapısından geldiyse, reklamla bir bağlantısı yoktur yani ;)

FilmsizKalma

neoda 5k lık, lcnclixte 1 günlük reklam başlattım neo bitmek üzeredir. Blog yeniden düzenlenmiştir neo reklamındaki gibi değildir.
bazı arkadaşların reklamları kalırken bazılarınki kalmadı. Lütfen kalmayanlar gücenmesin. Bir başka reklamada sizinki kalabilir.

Hiç bir şekilde ayrım yapılmamıştır aranızda..

ElisaMcCline

Kimsenin alınacağını sanmıyorum, Kendine çalışacaklarını bırakıp diğerlerini değiştirmişssin gibi duruyor.
Boş kalacak slotları ellememişssin gibi..

Teşekkürler :y :)
ve bol refler :)

FilmsizKalma

Yeni reklam için slot satışları başlamıştır. Konunun ilk mesajı güncellenmiştir oradan reklam bilgilerini slot ücretlerini bulabilirsiniz. Üst sıralar aynı kalmak koşulu ile alt sıraları elimden geldiğince ucuzlattım. Haydi hayırlı olsun şimdiden..

Neo reklamı verilecektir.

enderege

2-1 clickerjet
2-2 Noulinx
3-1 Probux  olabilir bana.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.