Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 06 Ocak 2014, 22:42:11
3-3 ü genbux
4-4 YGİNC için istiyorum. Açılmama problemi çözülmüş. Deneyelim şansımızı
Bu arada payza mı istiyorsun yine ?

FilmsizKalma

ırmak payza öncelikli yoksada boğazınıza yapışmam :)

reklam sırasının son hali

Banner Ballondor LegacyClix
11 = FilmsizKalma    OJooo 
12 = Universitely76   Zapbux 
13 = Bekeli    Gladbux 
14 = Ptconur    Goldenclix 
21 = Enderege         Clickerjet       
22 = E&E         Noulinx   
23 = Universitely    SilksBux
24 = Calyente          Clixsense 
31 = Enderege         Probux   
32 = Ptconur    Silverclix   
33 = bilalyuzugullu    Genbux
34 = Bilqin    BexBux
41 = Bekeli-Y.G         AdzPot-----Ücretsiz
42 = Boş         
43 = Boş         
44 = ırmakk    Ygınc

FilmsizKalma

2 slot boş kalmıştır şu anda, bu akşam 21.30 a kadar almak isteyenler bilgilerini girebilirler.
Birde slot alanlar slot ücretlerini gönderirlerse reklamı en kısa zamanda girelim. Ben genel olarak blog hazırlığını bitirmiştim.

Bir yandanda yılbaşı için reklam tarafıyla uğraşıyorum.

hakanatik01

@ırmakk bendemi sorun var bilmiyorum bende gene çalışmıyor o dediğiniz YGİNC sitesi bi türlü üye olamadım daha siteyi göremdim dünden beri  :)   reklamı bugün vericekseniz bence vazgeçin bu sevdadan başka siteniz mi yok yahu :)

Reklam sever üyelerimize bol şanslar şimdiden bol refler;

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Ocak 2014, 10:33:17
Birde slot alanlar slot ücretlerini gönderirlerse reklamı en kısa zamanda girelim.

Göndereceğim de dün, bugün ileti attım hangi adrese gönderelim diye dönmedin :D İletiler gitmiyor mu acaba ???

Farklı konulardaki iletilere cevap verdin gerçi :P 

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ocak 2014, 11:05:06
@ırmakk bendemi sorun var bilmiyorum bende gene çalışmıyor o dediğiniz YGİNC sitesi bi türlü üye olamadım daha siteyi göremdim dünden beri  :)   reklamı bugün vericekseniz bence vazgeçin bu sevdadan başka siteniz mi yok yahu :)

O site iş yerindeki internetten çok hızlı bir şekilde açılıyor. Hiçbir problem yok.
Ancak evden giremedim bende bir türlü :S
HirenClix'e üye olmamıştım ama o site de böyleydi. İş yerinden reklamı açılıyordu, evdeki netten açılmıyordu..
İnş. sonu benzemez ;)

hakanatik01

Şimdik gene senin reklama denk geldim neo'da sanırım orda denedim yginc gene çalışmadı inat ettim olacam refin :D dün biriside nasıl inat ettiyse winnerbux'a üye olmuştu new members today =1 diyordu azimli olan beceriyor demek ki :P  Neyse konu dağılmasın (yvr) bende site hala açılmıyor daha nasıl bir site görmek kısmet olmadı gerisi reklam verenlerin bileceği iş  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ocak 2014, 11:05:06

Uyarın için teşekkür ederim ama bende sorun yok. şakır şakır açılıyor site anında. Hiç bir sıkıntı görünmüyor ???

bekeli

Problem olduğu kesin.
Neodaki reklamdan pek ref gelmedi o siteye.
Bu konuda Hakan'a katılıyorum :P
Düzelinceye kadar reklamını verip de paranızı çöpe atmayın. (Çöp != FilmsizKalma :P)

hakanatik01

:) Neyse (yvr) dedim ama yuvarlana yuvarlana geldim gene :P Bende hala sorunlu inat ettim üye olucam ama bakalım bugün mü ne zaman acaba :) Belki DNS le falan alakadır bazı sitelerde oluyordu bu tarz durumlar ; Açabilen birisi bana biri PM atsın bari sitenin ön izlemesini göreyim gözlerim açık gitmesin :P :)