Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2014, 12:13:01
Yginc'teki problemlerden dolayı aşağılara aldım. Bu problemler halen devam ediyor maalesef :S
4 ref gelmiş. Hiçbirisi tıklamamış/tıklayamamış. Bende iş yerinde hiçbir sıkıntı yoktu, sıkıntı var diyen arkadaşlar çoktu ama. Akşam eve gidince ben de giremedim siteye. DNS ile ilgili olabilir.
Teşekkürler
Az olmuş gerçekten..

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 07 Ocak 2014, 12:15:27
Teşekkürler
Az olmuş gerçekten..

Az olmuşsa niye memnun kaldın diyecek birisi çıkar şimdi :D
Diğerleri çok iyi geldi çok şükür.

İyi ref gelen bikaç örnek:
Ojooo 90 ref,  (p) (p)
ClickerJet 73 ref,  (p) (p)
Gladbux 14 ref, (DDoS saldırısı ve sonrası malumunuz)
ClikIt 34 ref,
PtcSolution 21 ref..

Bunlar dışındakilere de gelmiş 3-5-10, onları yazmaya gerek yok. Sadece yukarda yazdıklarım paranın karşılığını vermiş oluyor zaten.

Bu nedenle dedim, toprağımın fiyatları oldukça uygun gelen ref sayılarına bakıldığında..

Coulers79

Kadirizm'den son PıTırCıklara.   (d)  (gyk)  (hydr)   -Dur evladım dellenme, sen hoca mısın?    (eht)
Clix ref değilde DoktoRsa çok Yilginc. Winnermış, dağılın ulen! [spoiler]Loserbux[/spoiler]  :P (zopa) ninja (zopa) :X

ballondor

şu yginc bende de bir türlü açılmadı gitti ya :S

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2014, 12:42:08
Az olmuşsa niye memnun kaldın diyecek birisi çıkar şimdi :D
Diğerleri çok iyi geldi çok şükür.

İyi ref gelen bikaç örnek:
Ojooo 90 ref,  (p) (p)
ClickerJet 73 ref,  (p) (p)
Gladbux 14 ref, (DDoS saldırısı ve sonrası malumunuz)
ClikIt 34 ref,
PtcSolution 21 ref..

Bunlar dışındakilere de gelmiş 3-5-10, onları yazmaya gerek yok. Sadece yukarda yazdıklarım paranın karşılığını vermiş oluyor zaten.

Bu nedenle dedim, toprağımın fiyatları oldukça uygun gelen ref sayılarına bakıldığında..

Çok iyi sonuçlar bekeli :) ya ben şey olarak düşünüyorum nederece doğru bilmiyorum.

1.sırada bende 4 site var.. 1 sıradaki refler 4e ayrılıyor.. Sen misal 2 site veriyorsun böylelikle 2 ye ayrlıyor.. Bunun etkisi var sanırım.

Bana ojooya 75 ref gelmişti. yandaki clixsenseye 21 noulinxe 22 zapbuxa 32 gelmişti sanırım
4 e bölünmenin adetli ref konusunda biraz aşşağı çektiğini düşünüyourum.   Gerçi bizim zamanda birazda yılbaşının etkisi vardı hit olarak geride kalmıştı.. Bakalım yarın yine bakarız ne olacak nasıl olacak diye..

FilmsizKalma

Neobux reklamı yarın 15de verilecektir.
Hem bekeli ile 1 gün ara olacak hemde probux reklamının bitmesini bekleyeceğiz.
Onaylı bir reklam varken ekstra onaylatma işi ile uğraşmak istemiyorum :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Ocak 2014, 15:41:49
Çok iyi sonuçlar bekeli :) ya ben şey olarak düşünüyorum nederece doğru bilmiyorum.

1.sırada bende 4 site var.. 1 sıradaki refler 4e ayrılıyor.. Sen misal 2 site veriyorsun böylelikle 2 ye ayrlıyor.. Bunun etkisi var sanırım.

Bana ojooya 75 ref gelmişti. yandaki clixsenseye 21 noulinxe 22 zapbuxa 32 gelmişti sanırım
4 e bölünmenin adetli ref konusunda biraz aşşağı çektiğini düşünüyourum.   Gerçi bizim zamanda birazda yılbaşının etkisi vardı hit olarak geride kalmıştı.. Bakalım yarın yine bakarız ne olacak nasıl olacak diye..

Toprağım, bence bu forumdaki herkes (ben dahil) sendeki gibi bir blog sahibi olmak ister.
Gelen ref sayısı biraz nasip işi. Birçok etken var bu konuda. Reklamını verdiğiniz site çok yavaşsa o esnada gelen kişi üye olmaz mesela.

Ayrıca daha önce de dediğim gibi slot ücretleri oldukça uygun. Bu işi sürekli yapmanı isterim. Çoğu arkadaş sayende DR edinecek az masraf ile.

Ben sonuçları karşılaştırma için paylaşmamıştım :S Sevincimi paylaşmak ve bazı arkadaşların merakını gidermek için paylaşmıştım. Neobux'taki ref potansiyelini senden slot almak isteyen arkadaşlar görmüş olsunlar diye paylaşmıştım. Aman ha, yanlış anlaşılmasın ..

FilmsizKalma

Yedin herhalde çok ref gelince kafayı :))  karsilastirdin mi dedim yahu :)   mobilim ugrastirma beni paylasacan tabi :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Ocak 2014, 16:33:12
Yedin herhalde çok ref gelince kafayı :))  karsilastirdin mi dedim yahu :)   mobilim ugrastirma beni paylasacan tabi :)

Hiç sorma.
Hatta dün elemanın biri üye olup 2 saat sonra Pre almış Ojooo'da :P Gel de delirme :P

FilmsizKalma

He ozaman çok ttatli oluyormuş gecen fark ettim :) bu arada upgrade yapmasa bile  20 30tane iyi tiklayan kaldimi oda bal kaymak :).