Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

bilgi göndermeyen arkadaşlar bilgileri gönderirlerse tamamlamak istiyorum kalan 2 slot haricinde..
bekelinin yatırım grubu  bilgilerini göndermesine gerek yoktur.

bilalyuzugullu

bitmeden 3ün 3ünüde aliim ben :D  şu çakma ojooo diye geçen ama konsept olarak hiç alakası olmayan genbux için  ninja

FilmsizKalma

Coulers79

İkose modumun Clikit linki ve ödeme kanıtı eksik heralde onla uğraşıyorsun, hepinize bol refler.

hakanatik01

Bol şanslar bol refler cümleten ;

FilmsizKalma

teşekkür ederim grup adına, aslında blogla biraz uğraşıyordum. ikose bilgilerini yollamıştı.. Yollamayan sanırım bir tek yingyang banner var oda kolay istediğim zaman ulaşabilirim.

Blogu biraz sadeleştirdim. Recieved yazının artık yeni bir yeri var, Site resimlerinin ortasına şerit şekilde yazı yazalımmı yazmayalımmı? ortak görüş önemli benim için.

Coulers79

Sol üstteki son ödemelerin olduğu yazıyı diyorsan orası çok uygun. Bannerlar arasına bir şey koymak güzel olmaz.
Extra bir şey ilave edilecekse bloğun altındaki boşluğa konulabilir.

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Aralık 2013, 23:12:20
teşekkür ederim grup adına, aslında blogla biraz uğraşıyordum. ikose bilgilerini yollamıştı.. Yollamayan sanırım bir tek yingyang banner var oda kolay istediğim zaman ulaşabilirim.

Blogu biraz sadeleştirdim. Recieved yazının artık yeni bir yeri var, Site resimlerinin ortasına şerit şekilde yazı yazalımmı yazmayalımmı? ortak görüş önemli benim için.
Kişisel düşüncem yazılmaması yönünde çünkü blog yeterince göz alıcı zaten. Sitelerin tam resmi olduğu için. sitelerde bulunan o kadar resim bilgi vs var zaten, O şeritler de eklenince çok  daha karışık görünecek.
Ancak reklamveren diğer arkadalar okey verirse ben de tabiki uyarım.

bilalyuzugullu

böyle daha sakin durdu sankim ???  iyi gibi yaani şeritsiz haliyle. genede bilemedim, çok da farketmez aslında.
takıl işte kafana göre :y 

bu arada benim 3 ün 3ünü de yerleştirde arkadaşlar bakarken tıklayıp destek için üye olmak isterler belki :D

ikose

Her türlü yaptığın şeye ; onay  (ok)
Rrklamın iyisi kötüsü olmaz, nasipte varsa o şeridi eklesende geleceeekkk, eklemesende geleceeeekkk
nasipte yoksa, zaten gelmeyecek, takma kafana  :y