Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 20:10:32
son 1 saat arkadaşlar.
Benim için 3 saat bile göze gelmiyorken 1 saatin lafı mı olur yahu :P

Google blogger da contact falan yok mu..??? illaki bir iletişim, feedback olması gerekir heralde..
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

feedback varda iletişime geçtim bakalım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 16:28:09
Arkadaşlar neo reklamının son 1 saatinde blogger tarafından blogum  kapatilmistir. Kimsenin hakkının üzerimde kalmasını istemem hak talep eden olursa özel mesaj yolu ile bildirebilir istekler ikimizin arasında kalacaktır bilginize.

Saçmalamışsın yaaa :)
Evet keyifsiz bir durum ama seninle bir alakası yok ki :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 18:18:06
Diğer arkadaslarda nda ref bilgilerini bekliyorum mutlaka yazanlara tesekkur ederim. Adzpot sasirtti ayni yerde gecen reklam 14 ref gelmişti simdi 2 ref buda herşeyin şans olduğunu gösteriyor sanirim.

12 = SilksBux 
26 Ref gelmiş, 18 tanesi tıklamış :y

ptconur

1-4 goldenclix 12 ref (3 tanesi tıklamış)
3-2 silverclix 4 ref (2 tanesi tıklamış)

Eline emeğine sağlık blogsuzkalma

FilmsizKalma

blogsuz kaldım arkadşlar.. 40 defa dediniz sonunda oldu  (ok)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 21:06:21
blogsuz kaldım arkadşlar.. 40 defa dediniz sonunda oldu  (ok)

Tam tersini söyledik biz. BlogsuzKalma dedik. Arkadaş ne kadar etkilendin sen bu olaydan. Olur böyle şeyler takma. Bize blog mu yok yahu :D

orcanto

çok geçmiş olsun blog kapatılmış :( neyse ya sende alırsın 1 tane .com lu site yaparsın blogger temalarından site :)

FilmsizKalma

Teşekkür ederim :-[
Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ocak 2014, 21:08:21
Tam tersini söyledik biz. BlogsuzKalma dedik. Arkadaş ne kadar etkilendin sen bu olaydan. Olur böyle şeyler takma. Bize blog mu yok yahu :D

Blog çok bekeli :)

FilmsizKalma

ýrmakk

Çok üzüldüm geçmiş olsun.  :S

Nazar ettiler nazaaaaarrr arkadaşımın bloğuna kem gözlüler çekemedi. kesin çinliler etmiştir
Ahh arkadaşcığım sen hiç merak etme ben toplarım kızları haftasonu bizim hanife ablayı da çağırıveririm. leptoptan açarım senin blogu. çarşafı çekiveririz dökeriz bir kurşun. bişeyciği kalmaz  :D :))

Edit: Bu konuda bile geyik yapıyor deme nolur canın sıkıktı belki biraz güldürürüm diye ....