Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Adzpot ve GoldenClix için günlük reklam döndüğünü hatırlıyorum.
Son birkaç gün içinde yasakladıysa bilemem.
Hatta Adzpot için ref yarışmasında takip ettiğimiz bi eleman Neobux'ta günlük reklam vermişti ve kaç ref geldiğine bakmıştık.

FilmsizKalma

Valla son ticketa geri dönmediler

yingyang16

FilmsizKalma

Yok ticketa dönmediler. Yarin sabah bakacagim artik başka bir yoluna.

Coulers79

Belki clickbank değişik gelmiştir.

ýrmakk

Fimsizkalma blog'u yazı içerikli sunsanız ne der acama. birkaç kere reklamlarda denk gelişti böyle şeyler Örnek;
[spoiler]http://how-toearnmonney.blogspot.com/2012/12/clixsense-strategy.html[/spoiler]

Bloğun HTMLsini yedekleyin sonra siteleri silin veya kaydı silip yeni yayın diyin yukarıdaki gibi yazı içerikli bir şey sunun sonra kaydı güncelleyin. Buna da bişi demez herhalde

FilmsizKalma

arakdaşlar  clickbank bannerini kaldırıp yeniden ticket yolladık zaten. dönüş yaptılarmı bilmiyorum başka bir mail adreine gelecek sabah konuşma fırsatım olmadı. Yazı içerikli evet iyi olurda ben nereden yazı bulacağım ki :( sayfa sayfa yazıda yazamam.

Yingyang dün reklam verdi neobuxta. Şu an için reklam vermenın gereksiz olduğunu noel olduğundan dolayı çok az hit alacağını düşünmüştük ama onun reklamından sonra bu iyice somutlaştı..

elisamccline' de reklamın biraz geç verilmesinden yana gün olarak..Tabi bunda kararı hepmiz vermeliyiz.

Biz parayı verdik reklam isteriz derseniz, başka türlü yollarla onaylatıp verelim..
Bekleyelim yıl başı geçsin reklam yarım yamalak hit almasın diyorsanız bekleyelim.

Herkes cevabını yazarsa ona göre haraket etmekten yanayım.

ikose

ýrmakk

Benim içinde farketmez. Ben uyarım her türlü

ballondor

Benim icinde sıkıntı olmaz. En dogru zamanı bekleyelim o zaman :)