Gelir Kapısı 3 yaşında !!!

Başlatan ikose, 26 Aralık 2013, 18:45:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Mod.luğu çabuk unuttun sen haaa..
patron yasak diyosa, kural koyuyorsa, zevkle silerim bende :))
pm sınırım yok atabilirsin istediğin kadar heeççç önemli değil :g bekliyom  hadi başla  (zopa)

HeadSh0t

hakanatik01

Ustam tehlikeli laflar bunlar Filmsizkalma yanına baya bir geyik almıştır birilerine güvenmese böyle demez  isim vermiyim ortalıkta ninja ninja çok hepsini getirtipte başına iş çıkartma :P

ikose

Seni dinlerim Hakancım, Bi takılıyım dedim hemen tehdit geldi ayıp ama dimi,  :y

FilmsizKalma

heh şöyle.. Şimdi modluktan istifa edip üyeliktende ayrıl bakalım.. elindeki notlarıda bir güzel  oku  :))

sicher

Hayırlı uğurlu olsun ailemize ...
Şunu söyleyebilirimki sanal alemde güvendiğim kadar dısarıda güvendiğim dostlarım yok (yok denecek kadar az) bunu Gelir Kapısı sağladı. Tüm Moderatör ve üye arkadaşlara teşekkürler...

(gyk) Geyiklerin  (gyk)  önüne kardan adam koymuş gibi oldum ama....  :g :g

Coulers79

ikose modumun canı  (gyk)  çekmiş ancak müstesna bir konu açmış. Konuya bakanların başka bir yöne kayması zor.
Ne bilim bir fkork, bir arshi gelseydi geyiksizkalma tek kalmazdı.   ;)

sicher

Noel Babaya söyleyelimde  (gyk) geyikleri  (gyk)  ile buraya bi uğrasın belki faydası olur... :D

hakanatik01

Geyikler geldi zaten çoktan :P baksana :D

Aklıma da şöyle birşey geldi ne derece doğrudur bilemiyorum ;
*Noel baba ne renk kıyafet giyiyor kırmızı ,ElisaMcCline ne renk yazılmış kırmızı sizce bu tesadüf mü ?

ElisaMcCline

Bu güzel konu için ikose modumuza, iyi dilekleri için de herkese teşekkürler arkadaşlar :)

Yıl dönümünü Kısa bir süre de olsa geçtik aslında :) Bu gece başka bir GK konusu açacağım, onun arasına sıkıştırmayı düşünüyordum.
Ama böyle çok daha güzel olmuş :) :y

Sağlığım ve şartlar elverdiği sürece bu forum ayakta kalacak, buna emin olabilirsiniz.

Bir hayatın yanında kısacık kalan bu bahsi geçen zamanda;
Yeni universite hayatına başlayanlar, mezun olanlar, iş hayatına atılanlar,
nişanlanan, evlenen, anne-baba olanlar, askere giden, askerden gelenler,
yaşlananlar :) ninja olanlar :) , (yvr) larımız ve hatta (gyk) lerimiz de oldu :)  Beraber kazanç grupları da oluşturduk, oyun grupları da :)
( başka unuttuğum varsa kusura bakmasın, bu saatte bu kadar çıktı :) )

Hee, aramızdan bir tek Noel Baba çıkmamıştı , Onu da Hakan yakalamış :g

Aslında kısmen hayatımızdan bir bölümü de paylaşıyor olmamız tüm bunları güzel kılan...
Tabii ki bu da ancak doğru kişilerle olabiliyor.

İyi ki varsınız :y  :)