Silksbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 29 Aralık 2013, 14:15:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 30 Aralık 2013, 02:28:16
RR almadım hocam,

ama reklam fiyatlarında bizim alıştıgımız gün sayısı arttıkça günlük reklam fiyatının düşmesi değil midir ?
o sebeple mantıksız geldi bana.

1 günlük olan promo olsun diye 2$ diyelim ama haftalık reklam 25$  aylık reklam 150$
hergün hızla yükselen legacyclix te bile aylık reklam 200$ ???

tabi ki de tecribeleriniz konusunda elinize su dökemem o ayrı :)

Hmm, rakam telaffuz edince, aldığını düşünmüştüm açıkçası :)

Yok yaa, tecribe konusu değil.. Bence öngöremediği için ve üye sayısı ve dolayısıyla tıklayan ileride fazla olacağı için yüksek tutmuş/uçmuş olabilir diyorum :)
Alınmasını beklemiyordur bence. hızlıca, yni bir sitede en çok gidecek ve onun işine yarayacak olanı ön plana çıkarmış :) İlk ödemelere de hazırlık yapıyor ;)
Ama bu haliyle diğerlerini de alana da hayır demez sanırım :)
Ben öngöremediği için fazla tutmuştur diyorum sadece :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Aralık 2013, 02:34:52
Domain Name: SILKSBUX.COM
Registry Domain ID: 1838907905_DOMAIN_COM-VRSN
Creation Date: 2013-12-12 17:19:00Z
Registrar Registration Expiration Date: 2014-12-12 17:19:00Z
Registrar: ENOM, INC.
Registrar Abuse Contact Email: [email protected]
Registrar Abuse Contact Phone: +1.4252744500
Reseller: NAMECHEAP.COM
Domain Status: clientTransferProhibited
Registry Registrant ID:
Registrant Name: CHARLES SILK
Registrant Organization: PTC
Registrant Street: 1516 RAINBOW ROAD GLENDALE, AZ 85301
Registrant City: GLENDALE
Registrant State/Province: AZ

Yarışmaya Arizona' dan katılıyor yani :)
1 yılınız mı var diyosun yani :D Registrar Registration Expiration Date: 2014-12-12 17:19:00Z :P

FilmsizKalma

iyide çokda hızlı artmıyorki üye sayısı bu arada site 3. reklam gününe girdi en azından ben ilk gördüğümde üye olmuştum benim için öyle.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 02:44:19
iyide çokda hızlı artmıyorki üye sayısı bu arada site 3. reklam gününe girdi en azından ben ilk gördüğümde üye olmuştum benim için öyle.

Ben 1 gün önce gördüm, dün gece bu saatlerde.. Ve kesinlikle üye sayısı şu andakinin yanında çok çok çok komikti :)
Ayrıca olmasa da, adam artacağını düşünüyordur canım belki :)
Ben 1 gün üzerine konuşuyorum.. Hızlı artmış. Grup siteleriyle kıyaslamıyorum tabii ki ...

hakanatik01

1 yılınız var + ballondor hoca sordu yıllık neden 50$ diye bence bunada açıklık getiriyor  :P 10 kişi alsa admin 3 ayda kapatır gider :P :D
Birde bırakın supportu direkt yahoodan atın mesajınızı :P :D Admin:  CHARLES SILK    United States    [email protected]

şaka bir yana bol şanslar cümleten uzun ömürlü olur umarım ;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Aralık 2013, 02:53:15
1 yılınız var + ballondor hoca sordu yıllık neden 50$ diye bence bunada açıklık getiriyor  :P 10 kişi alsa admin 3 ayda kapatır gider :P :D
Birde bırakın supportu direkt yahoodan atın mesajınızı :P :D Admin:  CHARLES SILK    United States    [email protected]

şaka bir yana bol şanslar cümleten uzun ömürlü olur umarım ;

eyywallah :) , sağolasın :)

Yaa cevap verse almıştım refleri :) 4 adminiz falan diyor arkadaş :) Karar mı veremediler nedir :P :D

enderege

Millet 1 aylık goldena yüklenecek gibi geliyor bana. 1. aydan sonra ne olacağı belli olur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 30 Aralık 2013, 02:17:37

fixed reklam fiyatları ??

Günülük reklamı 4$
Haftalık reklamı  30$
Aylık reklamı    150$
Yıllık reklamı   1500$

Yapmış. Ama yinede saçmalamış.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

konuyu tanıtım kuralları çerçevesinde tanıtmadığı ayrıca uyarılar gereğince düzenlemediğinden, tanıttıktan sonra ilgilenmediğinde dolayı tanıtımı değiştirme hakkı doğmuyor muydu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Ocak 2014, 21:17:08
konuyu tanıtım kuralları çerçevesinde tanıtmadığı ayrıca uyarılar gereğince düzenlemediğinden, tanıttıktan sonra ilgilenmediğinde dolayı tanıtımı değiştirme hakkı doğmuyor muydu?

Şu anda en çok ilgilenen kişi ben olduğumdan dolayı, garip kaçacağı için hiç bu konulara girmek istemiyorum :)
En azıından arkadaşa biraz daha süre verebiliriz :)

Edit: Son Aktif Olma Zamanı:    29 Aralık 2013, 17:30:41
Tanıttıktan sonra da uğramamış zaten :)

FilmsizKalma

Niye sizde bir kullanıcı değilmsiniz? Garip kaçmaz. kurallarımı değiştiriyorsunuz, lehinizemi çeviriyorsunuz. Hiçbirşey olmadığına göre. gereken zamanda düzeltilmez ise yatırımda yapmışken yeniden tanıtma hakkını kullanmak gerek bence.