Silksbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 29 Aralık 2013, 14:15:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Dr gelirini %15 e yükseltmek için yıllık $450.  ???  :X
Ne yapmışş hocam admin  ???  ne kazandırmayı  planlıyor acaba. kimse upgrade yapmaz herhalde durum böyle olunca  (hydr)

hakanatik01

Düşürmemiş DR gelirini bitirmiş :) 90gün tahminimi çürütmek için bir kısım medyanın oyunu bu :P ama genede 70-75 gün süresi kaldı :D reklam sayısınıda düşürmesi lazım yoksa herkes 4$ olacak gene kurtaramayacak bence :P 1.sonraki adım standart için per click %50 olursa bir 90' gün daha kazanır gözümde :P

bilalyuzugullu

tıkla kazan sitesi olmuş işte :D rent reflerde de durum böyleyse aylık kirayı 5 cent yapması lazım :D

hakanatik01

İtiraf edin bilal hocam kimseye çaktırmadan golden falan mı aldınız burdan ?  (dns) (yvr) (dns)

bilalyuzugullu

çok şükür yapmadım öyle bişey :D ama en başta bi 100 ref aldım ve külliyen zarar  :n  bana tek faydalı tarafı kampanya zamanı verdiğim aylık ojooo reklamı oldu :y hergün en az 1 ref geliyor :) oda tabii ojooo dan ödeme alabilirsek işe yaramış olacak :D

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ocak 2014, 00:17:52
çok şükür yapmadım öyle bişey :D ama en başta bi 100 ref aldım ve külliyen zarar  :n  bana tek faydalı tarafı kampanya zamanı verdiğim aylık ojooo reklamı oldu :y hergün en az 1 ref geliyor :) oda tabii ojooo dan ödeme alabilirsek işe yaramış olacak :D
Hakan, bilal abiden gelen bu habere göre bu sitenin sittin sene daha batmaması lazım  (eht)
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ocak 2014, 00:17:52
oda tabii ojooo dan ödeme alabilirsek işe yaramış olacak :D
Alırsınız yeni daha 220$ alan bir arkadaşım oldu ojoo dan :)

Alıntı yapılan: universitely76 - 24 Ocak 2014, 00:27:46
Hakan, bilal abiden gelen bu habere göre bu sitenin sittin sene daha batmaması lazım  (eht)
sadece 100 RR alması bu duruma getirdi demekki :P

universitely76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2014, 00:36:53
Alırsınız yeni daha 220$ alan bir arkadaşım oldu ojoo dan :)
sadece 100 RR alması bu duruma getirdi demekki :P
Zarar edip el çektiğinden sonra site kendini toparlamak için ilk iş üyeliklerini güncelledi..bilalyuzugullu depreminin hasarlarını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.. işleri zor ama imkansız değil.. heleki BY artık silkbuxa uğramayacaksa işleri daha bir umutkâr :))
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Kiralık ref gelirlerinde bir değişiklik yok arkadaşlar :)

Ayrıca DR gelirlerinin hep çook yüksek olduğunu söylüyordum. Adamın elinin ayarı yok.
Önce avg leri uçurdu şimdi dipte. Şimdi de uçan DR gelirleri dipte :)

Forumda herkes şarlamış aslında ve tabii ki daha dün golden alan adam da var, bugün fiyatı düşmüş, haklı vatandaş :)
Admin de 1 hafta içinde alanlara geri iadeler yapacağım yazmış. RR falan verebilir ;)

UPG ücretlerinin de düşmesi, daha çok kişiye olanak açmış aslında. RR lerle yürüyecekler için tabii ki.
DR lerle yürüyen gerçekten çok refi olan vatandaşlar siteyi o gelirlerle sömürüyorlardı resmen.

Bu gelir düşüşü eğer reklam fiyatlarına da yansıyacaksa, bence olumlu bile olabilir :)
Ama üye getirenleri en azından komisyonlar ekleyerek memnun etmesi lazım. upg komisyonu, reklam komisyonu vs gibi.
RR fiyatlarına da bir düzen getirirse, bayağı bir toparlar bence. 250 den sonra 25c den 30c ye çıkıyor RR ücretleri.

yazdım zaten foruma, bakalım cevap gelecek mi :)
[spoiler]
A lot of changes, from the beginning. It is really hard to follow.

RR AVGs already decreased before. So people try to earn by DRs. Now DR income decreased.
Yes everything for a stable site but, you are not stable while giving benefits and/or taking benefits back.
RR and DR earnings were too high before , then now they are in the deep .

I will support changes if it will effect advertisement prices.

And;
- Please add small (upg/ads/task/offer/Ptsu) commissions. For the supporters.
I think supporters will be interest about earnings while you earn.

- And Please re organize RR prices, it is jumping 0.25 to 0.30 after 250RR. It was too high for the actual AVGs.
As a stable order:
0-250 --> $0.25
250 - 500 --> 0.26
500 - 750 --> 0.27
-->0.28
-->
If we need stability, It must be at everywhere.

regards.
[/spoiler]

bilalyuzugullu

heeee temam o vakit şimcik oldu :D bende dediydim yavhu ne ediyor bu adam diye :D  o zaman gold da alınır refte kiralanır.

ama direk ref çabasının bi manası kalmamış evet :)  ama bu tarz çabalarının olması zırt pırt değişiklikler olması, bi taraftan rahatsız edici gibi

görünsede aslında adamların siteyi ayakta tutup kalıcı olmaya çalıştıklarınında bi göstergesi gibi geliyor bana ;)

inşallah ref fiyat merdiveninde de sözünüzü dinlerler hocam :D