SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 09 Ocak 2014, 03:34:12
8 ocak 2014 --->100 RR--->88 tık---> 0.88 avg   alçak sürünmeye devam :D
Bu arkadaş yemiş bedduayı :D

ElisaMcCline

Cidden seçmece paket vermişler hee :)
Ballondor daha sonra aldı,, onun paket iyi çıkmış ki AVG leri güzel maaşallah :)

bilalyuzugullu

yok aabi bundan sonra ööle 100 lük paket almak :D  bak; üçlü beşli alınca bu adam gariban deyip bolkepçe veriyor avg leri adminler :))

ballondor

ElisaMcCline

Dün normal seyrindeki avg lere göre biraz uçık gelmişti.
Bugün ise normal ile uçuk arasında bir yerde :)

9 Ocak 2014 - 250 RR  --->492 tık ---> 1,97 AVG ---> günlük net kazanç: +2,84$ :y

Sitede DR lerle ilgili ciddi sıkıntım var.
Bir sürü ref de gelse, tık sayılarım artımıyor gibi. gelip tıklayıp bir daha gelen olmuyor gibi.
Detaya girmedim ama, başka açıklaması da yok sanki.

Bırakan çok görünüyor.  Minimum ödeme limiti olan 4$ mı yüksek geliyor acaba ???

ElisaMcCline

10 Ocak 2014 - 250 RR  --->484 tık ---> 1,94 AVG ---> günlük net kazanç: +2,76$ :y

ballondor

10 Ocak 2014 - 150 RR  --->314 tık ---> 2,09 AVG

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 11 Ocak 2014, 02:42:30
10 Ocak 2014 - 150 RR  --->314 tık ---> 2,09 AVG
Maaşallah, ref aldın ama AVG lerde oynama yok denebilir :)
İk gün daha azdı, bugün daha iyi :) :y

ballondor

evet iyi gidiyor hocam,
golden la mı devam etsem diye düşünüyordum ki, golden fiyatı  $85 olmuş ???

250 RR 2 avg ile devam etse ilk ay hem RR ler hem golden parası çıkıyor, üstüne para bile kalıyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 11 Ocak 2014, 03:31:21
evet iyi gidiyor hocam,
golden la mı devam etsem diye düşünüyordum ki, golden fiyatı  $85 olmuş ???

250 RR 2 avg ile devam etse ilk ay hem RR ler hem golden parası çıkıyor, üstüne para bile kalıyor :D

eneee :)
İlk güvenenlere kıyak oldu iyice :)

Yaa aslında sunduğu yapı gereği golden anlamsız ucuzdu. Şu anda mantıklı seviyelere gelmiş.
talep var demekki ki habire arttırıyor herif ... Senin yaptığın hesabı yapan çoktur sonuçta :)
E, ben de yaptım aynı hesabı :g Ama yeni sitede düşündürüyor tabii ki bu rakam.. Az değil. Özellikle önceden ucuz olduğunu görenler için daha da can sıkıcı.

Sitede çok fazla artı ve eksi var.. tek tek saymakla bitmez.

1 ay kumarını oynayıp oynamamaya karar vermek lazım.. etkili olmamak taraftarıyım :)

Sonuçta ben de deniyorum, beklentim olmadan girdim.. henüz yatırım da çıkmış değil.
Forumda da siteden hoşlanmadığını belirtenler oldu, her ne kadar gerekçe vermeseler de.. Vardır belki bir bildikleri :)

Başında kim bu Silk diye de baktım ama birşey çıkmayınca ucunu da bıraktım.. Aysonu kendi söylesin diyorum artık :)
ben kolu çektim senin anlayacağın,
şimdi 3 Kız mı  gelecek yoksa 3 Papaz mı gelecek onu bekliyorum :g

Böyle daha heyecanlıymış.. :D