SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Admin buralarda tutacak demekki RR avg lerini :)

23 Ocak 2014 - 500 RR  --->  671 tık ---> 1,34 AVG ---> gelir: +  6,71$ net kazanç: + 2,38$  :)

6il9in

ElisaMcCline hocam birşey dikkatimi çekti. SilksBux Resetinden sonra online oluyorsun..

Bu ne İstatistik paylaşma aşkı  :))

Hadi bekliyoruz İstatistikleri !

ElisaMcCline

Yok bugün vermeyeceğim istatistik..
Sitede DR gelirleriyle RR tıklarını da düşürmüş şaşkoloz admin :D

Forumda konu açıldı şimdi, Golden olupta bu durumu yaşayanlardan bilgi alınıyor. :) Ayrıca ticket da açtım bakalım.
İstatistiğe kâr bilgileri de yazıyorum. Düzelmemiş halinde yalancı çıkmayalım. Düzelince toplu girerim ;)

Ama tıklar benzer, adam RRleri güzel eğitmiş, en azından bu bilgi yeterli olur :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2014, 02:48:14

Sitede DR gelirleriyle RR tıklarını da düşürmüş şaşkoloz admin :D

Arada tıklayamadığım günler oldu hocam nasıl etkilemiş var ya  :))

işten sıkıldım azcık takılayım dedim forma. Okunmamış sayfa sayısı almış başı gitmiş  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 25 Ocak 2014, 02:55:27
Arada tıklayamadığım günler oldu hocam nasıl etkilemiş var ya  :))

işten sıkıldım azcık takılayım dedim forma. Okunmamış sayfa sayısı almış başı gitmiş  (d)

Oku oku, zihnin açılır :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Sitedeki RR geliri sorunu gün içinde çözüldü. Admine geçmiş kayıplar için ticket attım.
Cevaba göre ara günleri ekleyeceğim. Bu haliyle vereceğim tıklama bilgileri, karşılıklarını yansıtmadığı için doğru olmayacaktır.

Bu arada,
Forumda bir bilgi yayınlandı. Bundan sonra RR gelirleri tüm üyelik tipleri için %100 olduğu bilgisi geçildi moderatör tarafından.

RR niz varsa, tıklarını kontrol edin. Her tık başına ne kadar getiriyor bir bakın ;)

ElisaMcCline

24 Ocak 2014 - 500 RR  ---> RR geliri sorunu yaşanan gün. sadece maliyet/gelir hesabı yapabiliyorum net kazanç: - 3,37$   (sns)  (zopa)
25 Ocak 2014 - 500 RR  --->  496 tık ---> 0,99 AVG ---> gelir: +  4,96$ net kazanç: + 0,63$   ??? [spoiler]Sorun gün ortasında çözüldü
Toplam 873 tık geldi  (419x0,001)+(454x0,01) tıklama -->496x0,01 olarak verildi[/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2014, 18:53:21

Bu arada,
Forumda bir bilgi yayınlandı. Bundan sonra RR gelirleri tüm üyelik tipleri için %100 olduğu bilgisi geçildi moderatör tarafından.

RR niz varsa, tıklarını kontrol edin. Her tık başına ne kadar getiriyor bir bakın ;)

İçerde birikenle 5 RR kiraladım.

RR tıkı başına 0.005$ geliyor. :(

%100 ü buysa!...   (hydr)  (hydr) matematik öğretmek lazım bu admine.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Ocak 2014, 18:34:22
İçerde birikenle 5 RR kiraladım.

RR tıkı başına 0.005$ geliyor. :(

%100 ü buysa!...   (hydr)  (hydr) matematik öğretmek lazım bu admine.
Sana kim dedi git RR al :D Olan yazssın dedim :D Bugün bilgi yayınlanmış :) Tanıtım konusuna yazdım :)
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/silksbux/msg158010/#msg158010