SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: mtoy76 - 05 Ocak 2014, 21:39:29
sizin üyeliğiniz nedir ben bu siteye kayıt yapmadım sizin refiniz olmak için ama yatırım yapmayı düşünüyorum.

Ucuz yollu Golden...  :))

mtoy76

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 05 Ocak 2014, 21:39:29
sizin üyeliğiniz nedir ben bu siteye kayıt yapmadım sizin refiniz olmak için ama yatırım yapmayı düşünüyorum.

Teşekkürler Mtoy :y

Golden üyeyim.
Bilgin arkadaşımızın bahsettiği gibi, golden ilk 1 hafta 50$ dı. bu süreçte aldım Golden üyeliği.

Üye olmaktan bir zarar gelmez ancak, bugünün istatistiklerini de görüp öyle karar vermende fayda var upg alıp almamak için.
Tabii ki siteye de güveniyorsan. 
Reklam tık gelirlerinde ve düzeninde son değişikliği yaptılar. Bugünün istatistikleri o yüzden önemli. Bundan sonrası için temel teşkil edecek...

Henüz yeni bir site, deniyorum sadece. Upg alın ya da almayın demem doğru olmayacaktır.
Herkes kendi kararını verebilsin diye istatistik paylaşıyorum sadece :)

mtoy76

çok teşekkür ederim. Şunu sorsam 1 DR den ne getiriyor tüm reklmaları tıklasa ve 1RR den ne getiriyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 05 Ocak 2014, 21:57:51
çok teşekkür ederim. Şunu sorsam 1 DR den ne getiriyor tüm reklmaları tıklasa ve 1RR den ne getiriyor

DR ve RR ler aynı geliri getiriyor şimdilik. Bence uzun vadede DR gelirini düşürmeli admin. Yoksa çok canı yanar, kısa zamanda da siteyi kaybederiz:)

Golden DR ve RR geliri sadece 4 reklamdan geliyor ve 0,01$ Yani toplam 0,04$ geliyor.
RR ler de gerçek üye. O yüzden tıklayanların hepsinden 0,04$ geliyor :)

Stanadartlar için gelir bunun %50si , yani o da oldukça iyi bir gelir.
Bilal arkadaşımız da standart olarak deniyor, onun istatistikleri de standart üye için bir fikir verecektir
Gece muhtemelen Bilal de paylaşır bilgilerini :)

Reset saati TR saatine göre 02:00. bu saatten sonra paylaşıyoruz gün sonu bilgilerini.

mtoy76

Calyente

Geçte olsa referans linkinizden üye oldum.  :g

Şu reklam slot işi için yedek siteler düşünüyorum  :P

ballondor

sitedeki fixed reklamlar 6 adet olmuş, RR leri etkiliyormu acaba ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Calyente - 05 Ocak 2014, 23:04:16
Geçte olsa referans linkinizden üye oldum.  :g

Şu reklam slot işi için yedek siteler düşünüyorum  :P

teşekkürler Calyente :)

Alıntı yapılan: ballondor - 06 Ocak 2014, 00:13:59
sitedeki fixed reklamlar 6 adet olmuş, RR leri etkiliyormu acaba ???

Evet etkiliyor, çünki RR ler de gerçek :)
Ama muhtemelen geçici ve gerçek reklamveren reklamı onlar. Çünki admin 4 adet olcacağını açıkladı zaten :)