Zapbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ballondor, 30 Aralık 2013, 17:57:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

($) Hayırlı olsun Bilal Hocam

universitely76

Calyente bu ödeme holdingin değil, Yuzugullu a.ş. tek başına esip gürlüyor hesabında :)

Ödemen bol bol hayırlı, çok bereketli olsun ağabey :)
Şu sıra imzasız'ım...

mtoy76

@bilalyuzugullu ödemen hayırlı olsun. Benim accountumu banladı admin 500RR+51DR vardı hiç bişey söylemeden. Eğer bu site hesabım açılmazsa ben bırakırım PTC işini. DR ler site açıldığından beri var. RR lerde sorun yok sadece ofis haricinde hiç bir yerdende girmedim. Acaba accountuma girmeye çalışıpta banlnadımı anlamadım gitti ticket attım bakalım ne olacak

universitely76

Alıntı yapılan: mtoy76 - 07 Mart 2014, 14:23:53
Benim accountumu banladı admin 500RR+51DR vardı hiç bişey söylemeden. Eğer bu site hesabım açılmazsa ben bırakırım PTC işini. DR ler site açıldığından beri var. RR lerde sorun yok sadece ofis haricinde hiç bir yerdende girmedim. Acaba accountuma girmeye çalışıpta banlnadımı anlamadım gitti ticket attım bakalım ne olacak
Öncelikle geçmiş olsun  :X
Sadece ofisten giriyorsunuz ancak acaba internet bağlantınızla alakalı bir sorun olmuş olabilir mi.. reklamları tek IP ile izlemeniz gerekiyor, 24 saat içerisinde reklamlar için birden fazla IP kullanırsanız hesabınızın banlanmasına sebep oluyor. Ayrıca sizinle aynı internet bağlantınızı kullanarak farklı bir hesaba girilip/reklam izlendiyse bu da ban sebebidir..

Umarım ticket sonrası açılır hesabınız.. ;)
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Geçmiş olsun Mtoy, umarım ticket ile sorununu çözebilirsin.  :y

bekeli

Hayırlı olsun @bilalyuzugullu ;)

Geçmiş olsun @mtoy76 :S

HeadSh0t

Geçmiş olsun.. Umarım ticket sonrası  hesabınız açılır.. :S

mtoy76

çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ofiste 2 PC var diğerinden girilmiyor buradanda ben sabah ilk işim reklamlara tıklamak neden öyle oldu anlamadım

mtoy76

cevap geldi. Tek hesabım var diyorum başkada accountum yok diyorum anlamıyor. Acaba biri benim email adresimlemi account açmaya çalıştıda banladı  anlamadım gitti. 2-3 aydır kullanıyorum. bu sıradada tek kendi hesabım var

"2.1. You can only have one account. Any attempt to create more than one account will lead to the termination of all of them. This also applies to your Payza / EgoPay / PayPal / Neteller account which has to be unique and not shared with another user."

universitely76

Düşündüğün gibi olabilir, senin mail adreslerinle yeni üyelik açılmaya çalışıldıysa banlanmış olabilirsin.. ancak bildiğim kadarıyla zaten aynı mail adresiyle kayıt almaması gerekir scriptin.. Bu mail ile zaten bir üyelik var diyerek üyeliği tamamlamıyor..

Acaba senin Paypal/payza/neteller/egopay mail adresini bilen ve bunu kendi hesabında kullanan bir başka kullanıcı olabilir mi ???

Adminin cevabı bunu anlatıyor.. :y
Şu sıra imzasız'ım...