Yukarıdaki yıl başı eklentisi

Başlatan FilmsizKalma, 01 Ocak 2014, 00:55:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ocak 2014, 21:42:18
Oyalama milleti yahu, tatil ne güzel bugün :D Keyif yapsınlar evlerinde :D

Kendi adıma, ne zamandır ilk defa ben yapıyorum.. Haftasonları bile böyle olmuyor normalde :)

e maadem sizde her topa ayrı bi cıngıl koyaydınızdı da bol cıngıllı bi tatil yapaydık işte :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Ocak 2014, 21:46:47
e maadem sizde her topa ayrı bi cıngıl koyaydınızdı da bol cıngıllı bi tatil yapaydık işte :D

Hiç baktın mı ki acaba içlerinde gerçekten eklenmiş olan ya da her sayfa yenilendiğinde başka birinde çıkan var mı diye :D Ala alaa :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ocak 2014, 21:49:10
Hiç baktın mı ki acaba içlerinde gerçekten eklenmiş olan ya da her sayfa yenilendiğinde başka birinde çıkan var mı diye :D Ala alaa :D

:))  (yvr) :))  yukarda gökhan a olm bak git diyenede bakın siz heleee   (dns)  (yvr) (dns)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ocak 2014, 21:49:10
:)) :)) :)) :))

Coulers79

Artık tıklara yetişemiyorum birde zil tıkı çıktı.  (dns) (yvr) (dns) (yvr) (dns) Bunları görüncede maç yapasım geliyor.  :D

richman

Arkadaş uğraşıyorum uğraşıyorum olmadı bi yorumlara bakiyim dedim sonuç............. :D :D :D

Coulers79

Video çekene kadar dursun. Hediyeleri alınca istifayı basarız zillere.  :)

abcb

Hocam siz bu eklentiyi kaldırmasanız, orda dursunlar kime ne zararı var  :g çok sevdik  :)

Coulers79

Her birine PTC linki koyalım. Şanslı linki bulan ödül kazansın. Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa dememişler.  :))

fkork

tıklıyorum ama ses çıkmıyor.. bi baktım bilgisayarın sesi kapalı.. :P şarkı nerede? çalmadı bir türlü?