DrClix (SCAM)

Başlatan dansastas, 06 Ocak 2014, 12:49:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: dansastas - 01 Şubat 2014, 21:54:58
siteye giriliyor reklamları tıklayamıyorum :D

Hacking attempt... diyor. :)

DüþünenYazar

Üye olacaktım Allahtan mesajlara baktım :D

dansastas

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 05 Şubat 2014, 15:53:25
Üye olacaktım Allahtan mesajlara baktım :D

düzeldi hocam :D

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: dansastas - 05 Şubat 2014, 15:56:00
düzeldi hocam :D

Bu kadar kolay hacklanabiliyorsa neden bir daha olmasın ? Açıkçası tereddütlerim var :D

dansastas

reklam tık oranları büyük oranda yükseltildi  (prt)

hakanatik01

Site kara para aklamaktan gitmiş yahu :) açılmaz sanırsam artık siteyle ilgisi olnalar yatırımı lanlar dikaktli olsunlar;FBI baskın yapmış,yatırım yapan arkadaşlara geçmiş olsun ...

Preliminary investigation has revealed that certain registered members of this site are actively involved in international money laundering through this site.
All assets and sites related to the sites listbuildsurf.com and drclix.com have been frozen pending further investigation. Registered members may be contacted during the investigation to verify financial transactions executed through this site and it's payment processors.

subaru54

site dolandırıcı çıktı
libertyreserve gibi kapandı

aydyar13

Siteye elamet gelmiş :(

hakanatik01

(scm) (scm)
kara para aklayacan bari tık değerleri çok tutaydın dimi ama 0,001'lede uğraştırdı milleti :P :))

Edit:deneme fırsatı olsun scam alanına taşımayı deneyeyim ,konuyuda kilitlemeyelim istyen yazabilir bilgilendirme olursa.Zor ama geri döneceğine inananlar varsa ona göre geri taşıma durumu olursa taşırız gene şimdilik herkes (scm) konusunda hem fikirdir değil mi ? itirazı olan (hydr) ? yok! konu taşınmıştır