Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

aynı anket opinion surveyde de geldi ne desem attı yav :D

messli

arkadaşlra yoursurveyste anket var gelecekle ilgli anket ilk girişte yaşimi 3 mart 1978 yapin girin daha sonra tekrar soruyor ordada 30-34 yaş arasi kadin seçin devam edin anket gelecekle ilgili başlayıp çocuk mamasi ve bebek bezleriyle devam ediyor ortalama yuvarlak cvplarla yapabilirsiniz kolay gelsin :) 0,83  (yvr)  ($$) ($)

gsliali30

2,30$ anket geldi girdim ankete işyerinizde kaç çalışan var dedi 11-50 dedim beğendiremedim :D attı

memo87

5$ lık samplicious anketi geldi ve girişte firmanızın sektörü nedir diye soruyor, çok fazla seçenek var :/

memo87

Bu 5$ lık anketler bana uğurlu geliyor :) Gene tamamladım ama ödemeyi 1 ay sonra yapacaklar .

Sektör : teknoloji
Çalışan sayısı : unuttum ama ( bilmemne - 2000 arasıydı sanırım)
Nelerden sorumlusunuz : IT, tedarikçi, ( dijital reklamlarla alakalı ne varsa onları da işaretleyebilirsiniz)
Firmanız reklam için ne kadar harcıyor : ilk miktarı unuttum ama bilmemne-12 milyon aralığı

Anket dijital reklam platformlarıyla alakalı, uzundu biraz bu nedenle bazı yerlerini unuttum ama yukarıdaki kriterleri atlatırsanız ilerlersiniz. Ana fikir : firmanız dijital reklam platformlarını kullanıyor ( mobil, arama, video vs. ile tüketicilere ulaşıyor yani). Ajanslardan faydalanıyorsunuz, dijital reklam vermeyle ilgileniyorsunuz vs.

bildiğiniz firmalara Doubleclik, adobe, yahoo, google, facebook vs. yazın. Sonra anket DoubleClick üzerinden devam ediyor.

Ha bi de anketin başlarında pragmatik reklam satın almayı tarif edin falan diyor ;) Hem test hem açık cevaplı sınav gibiydi :)

Kazasız belasız tamamladık çok şükür. Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar. Arada daha bir sürü şey vardı ama unuttum. Fakat ana fikir anlattığım gibi.

Bol kazançlar  ;)

ikose

1,33 toluna anketi
46 yaş 5 kişi yaşıyor. marmara bölgesi.. belirtilen alanlarda çalışmıyor
[spoiler]konu = CocoCola nın bağımlılık yaptığı konusunda soru ve seçenekler [/spoiler]

aydyar13

Alıntı yapılan: ikose - 11 Mart 2015, 17:52:37
1,33 toluna anketi
46 yaş 5 kişi yaşıyor. marmara bölgesi.. belirtilen alanlarda çalışmıyor
[spoiler]konu = CocoCola nın bağımlılık yaptığı konusunda soru ve seçenekler [/spoiler]

Beni soru sormadan attı direk :D

paragelsinde

avm ler üzerine anket var. toluna. ben il merkezi 50 mağaza üstü dedim attı. il dışı takılmanızı öneririm.

ikose

Alıntı yapılan: demre - 12 Mart 2015, 11:12:23
avm ler üzerine anket var. toluna. ben il merkezi 50 mağaza üstü dedim attı. il dışı takılmanızı öneririm.
[spoiler]46 yaş + istanbul + haftada 1-2 kez avm ye giderim..
şehir içinde 50 üzer
şehir dışında 50 üzeri
şehir içinde 50 nin altında
şehir dışında 50 altında
hepsini işaretledim

ATTI [/spoiler]

paragelsinde

Alıntı yapılan: ikose - 12 Mart 2015, 13:02:57
[spoiler]46 yaş + istanbul + haftada 1-2 kez avm ye giderim..
şehir içinde 50 üzer
şehir dışında 50 üzeri
şehir içinde 50 nin altında
şehir dışında 50 altında
hepsini işaretledim

ATTI [/spoiler]

şehir ıdışı demek lazım sanırım modum