Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Kazansak burada ne işimiz var deseydiniz @Coulers79 :PP :D

messli

yoursurveys te sakal ile ilgili anket var
32 erkek - istanbul - kamu personeli secın :) sac sakal hastasıyım deyın devam edın  :D kamuda sakal ne gezer :) buda anket işte :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

0,85$  :thumbup:  :$
Congratulations!
You have successfully completed that survey.

4ne1ka

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Haziran 2015, 13:34:47
Toluna 1.33$ anket var. Aylık 100bin kazanamıyorum dedim attı şuursuz, (hydr) fazla sallayın belki naz yapmaz.

o tongaya bende düştüm o miktarların zaten yanlış yazıldığı belliydi de işte geçti.

ama ondan sonra cint'te enerji içeceği anketi çıktı, 1$ 5-6 dk sürdü, burn ve redbull üzerinden gittim-hiç içmem demedikçe atacak bir sorusu yoktu zaten.

Coulers79

Matomy video ve 1.50'lik Cint araba anketi var. :)

illisionist

toluna anketi var 1.33$
girişte 55 yaş üzeri, iş yeri sahibiyim, tek başıma çalışıyorum, web sitesi almayı düşünüyorum seçin, gerisini mantıklı sallarsınız artık, kolay gele :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Yaş 34, yönetici, 2-5 kişi, 1-3 senedir sitem var dedim tamamladım 2 saat önce ama bedeli gelmedi.

illisionist

bende sıkıntı olmadı, hemen hesabıma işlendi :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Başlangıç cevapları için, bir iki kere geri yapmıştım. Yeşil congrats'ı gördük ama vermedi zındık. (hydr)

4ne1ka

1.33 magnum anketi, ne yersin-içersin diye başlıyor dondurmaya meylederseniz alıyor ankete.

Esadullah

Hiçbir anket yapamıyorum , yalnız değilimdir herhalde :)