Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:)) hemde 6 aylık hamileyim dicem bak atılırsam karışmam :P bana gelmedi gelirse devamını yazmaya çalışırım bol şanslar yapacak arkadaşlara ...

abcb

Clixsensede 1.33 dolar değerinde anket var, çok kolay  :)

İlk soru =
(ayda birkaç kez cevabını verdim, diğer soru ve cevaplarda bu soruya çok yakın )
Süpermarketler ve bakkallardan alinan sandviç, hamburger ve gida maddeleri haricinde, restoranlar, barlar ve paket servis yapan gida satis noktalarindan ne siklikta yemek aliyorsunuz?   

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 09 Haziran 2014, 21:57:53
Clixsensede 1.33 dolar değerinde anket var, çok kolay  :)

İlk soru =
(ayda birkaç kez cevabını verdim, diğer soru ve cevaplarda bu soruya çok yakın )
Süpermarketler ve bakkallardan alinan sandviç, hamburger ve gida maddeleri haricinde, restoranlar, barlar ve paket servis yapan gida satis noktalarindan ne siklikta yemek aliyorsunuz?   
10 soru bile yoktu , ne şahne anketti böyle , teşekkür ederim şeker modum :)

Bu arada 7 tane 0,01 lik relam var, hayırdır İnşAllah  (prt)

tolgacan86

Teşekkürler bilgi için bende tamamladım, sanırım yemeksepeti' nin anketiydi :)

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Haziran 2014, 23:56:25
abcb keşke cevapları söyleseydin madem 4 soruymuş ben ikinci soruda atıldım... :(

%90'ı erkek üyelerin olduğu bir forumda ilk soru "son altı aydır hamile kalmaya çalışıyormusunuz"
Bu soruya "evet" cevabını verin yazsaydım nolurdu acaba  ??? :g yapılacak geyikleri düşündüm de tiken tiken oldum  :g

Rica ederim kelebeğim  :) Rica ederim Togican  :)

tolgacan86

Anket zaten bayan kullanıcılara gelmişti, benim aktif kullandığım hesap eşimin adına açılmış ya o anket o yüzden banada gelmişti :PP

hakanatik01

ben yeni girebildim clixsenseye sabahtan beri bana ya anca gelmiş bu anketler ya da yeni bunlar bilemiyorum kontrol edin isterseniz :)
Provider   Project ID   LOI   Available Since *
[OpinionWorld]    OpinionWorld   183842   25 min   8h 7m ago   $0.85
[Toluna]    Toluna   1275356-TR   15 min   6h 32m ago   $1.33

tolunaya almadı diğerine aldı aşağıdakilerden hangisini yaptınız diye bir soruydu ;
[spoiler]İnternetten alışveriş ve facebook fan sayfdasını beğenme dedim ankete aldı 25dk dedi kolay gele cümleten :)

Spor ve boş zamanlarda yapılan etkinlikler konusunda bir anket çalışması yapmaktayız. Bu konuyla ilgili birkaç soruyu cevaplamak için vakit ayırırsanız çok mutlu oluruz. Bu anket satış amacı ile kullanılmayacak ve anonim kalacaktır.
Kaç yaşındasınız?
30
Cinsiyetiniz...?
Erkek
Hangi bölgede yaşıyorsunuz?
izmir
Aşağıdaki alanlar ile ne kadar ilgileniyorsunuz? Lütfen "Çok ilgileniyorum", "İlgileniyorum", "Az ilgileniyorum" veya "Hiç ilgilenmiyorum" seçeneklerinden hangisinin size uygun olduğunu belirtin.

Spor konusuna gelirsek, Televizyonda izlemekten en çok zevk aldığınız spor dalları hangileridir?
futbol basketbol

Televizyonda en sevdiğiniz spor programlarını seyrederken aşağıdakileri hangi sıklıkla yaparsınız?
Tümüne bazen

Pek çok spor, televizyondan ve aynı zamanda internet üzerinden farklı cihazları kullanılarak seyredilebilir. Spor seyrettiğiniz saatler %100'e eşit olsa; genellikle bunun hangi oranını aşağıdaki cihazlardan seyredersiniz?
Televizyon       %80
Bilgisayar / dizüstü bilgisayar       %20
Tablet       %0
Akıllı telefon       %0

Şimdi, belirli spor türleri ile ilgili sorulara geçeceğiz. Lütfen bize aşağıdaki spor etkinlikleri ile ne kadar ilgilendiğinizi söyleyin. Bu sporla ilgili etkinliklere katılma, etkinlikleri televizyondan, çevrimiçi cihazlardan izleme, radyodan dinleme veya gazete ya da dergiler aracılığıyla takip etme anlamında birini seçin - "Çok ilgileniyorum", "İlgileniyorum", "Az ilgileniyorum" ya da "Hiç ilgilenmiyorum".
karışık rastgele yaptım

Bugünlerde birçok şirket ve marka; spor etkinlikleri, takımlar ve sporcuları konu alan reklamlar yapmaktadır. Bu şirketler, karşılığında sözleşmeleri gereği para ödemekte ya da ürün veya hizmetlerini kullandırmaktadır. Bu reklam türünü tanımlamak için genel olarak kullanılan sözcük "sponsorluk"tur.
Playstation
Gazprom
Visa
Continental
Ford

Futbol dalında sponsorluk ve reklamcılığa daha detaylı olarak odaklanırsak: lütfen özellikle futbola sponsor olan şirket veya marka isimlerini belirtin.
Playstation
Gazprom
Visa
Continental
Ford

Sizce, aşağıda yer alan nitelikler futbol için ne kadar uygun?
Hepsine 5 kesinlikle uygun

Düzenli olarak yani en az haftada bir kez herhangi bir spor yapıyor musunuz?
evet

diye giidyor artık atıldığım yer olursa orda yazarım kolay gelsin ;[/spoiler]

hakanatik01

2 tane anket var;
birisi 30 gün sonra işleniyor;
Samplicio.us   70396   23 min   49s ago   $2.33
Samplicio.us   69848   20 min   47s ago   [Payment Delayed: If qualified you will get credit only in about 30 days] $4.00
4$ başardım diğerini yapmadım henüz şimdi başladım bol şanslar;

2,33lük bu cevaplarla almadı beni bol şanslar;
[spoiler] Şu anki çalışma durumunuz nedir?
tam zamanlı çalışan
  What is your job title, level or responsibility?
  Vice President (EVP, SVP, AVP, VP)  dedim :D
  dedim attı[/spoiler]

leprechaun

Arkadaşlar anket var kaçırmayın 0.80 olan tv kanalları ile alakalı bbc cctv seçtim kabul etti

ikose

1,33$ - toluna anketi..
Alışveriş üzerine ( Parfüm + deterjan + yumuşatıcı kokuları üzerine )
hepsini aldığımı ve kullandığımı, hergün 1 kez çamaşır yıkadığımı, yıkarken yumuşatıcı mutlaka kullandığımı belirttim

tamamlandı   (ok)  (p)