Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacrymosa

0.85  ($) değerinde bir adet akıllı telefon anketi var..son 6 ay içinde akıllı telefon aldım seçeneğini tıklamak gerekiyor..anket biraz uzun , bol bol samsung ve lg reklamı izliyorsunuz.

MSG

Alıntı yapılan: lacrymosa - 20 Kasım 2014, 12:53:18
0.85  ($) değerinde bir adet akıllı telefon anketi var..son 6 ay içinde akıllı telefon aldım seçeneğini tıklamak gerekiyor..anket biraz uzun , bol bol samsung ve lg reklamı izliyorsunuz.

Eyvallah kardeşim.  (hp)

voldemort

Ben Samsung aldım dedim attı,anketin yarısında   (d)

halibo

bana bugün anket gelmedi  ??? ama tolunada 2 anket tamamladım 8)

hakanatik01

1,33$
[spoiler]Öğle arasında yaptımda cevaplarımı tam hatırlamıyorum :)
Erkek/86 hiçbiri tam zamanlı çalışan ege bölgesi,evli,çocuk yok demiştim
Bir amblem gösteriyordu anket erkek pantalonlarına dönüyordu(bayanlara gelmez sanırım) Dockers'ın anketiydi kendilerinide sevdiğimden cevapladım ama sıkıcı gelebilir anket uzun sürdü sanki sonlara doğru kontrol sorusu vardı 5'i seçin diyordu,İşte ne giyersiniz gibi kıyafet üstüneydi netten %kaç mağazadan %kaç alışveriş yaparsınız yıllık ne kadar harcarsınzı gibi sorular vardı;Bu anket gelene kolay gele umarım sorunsuz yapabilirsiniz :)[/spoiler]

Coulers79

Offer toro'da 3 tane video var.

illisionist

Offer toro'da 3 tane video var, 14 dk.lık 0,01 *3
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

nukhet

Alıntı yapılan: illisionist - 23 Kasım 2014, 20:56:21
Offer toro'da 3 tane video var, 14 dk.lık 0,01 *3
illisionist arkadaşım bunlar aynı video değilmi üçüde

illisionist

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Kasım 2014, 21:17:54
illisionist arkadaşım bunlar aynı video değilmi üçüde

üçü aynı mı bilmem ama 0,01 *3=0,03 alabiliyorsun, günlük complete offers da tamamlanmış oluyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Token Ads'de hafta sonu anketi var, girişte son 6 ayda ne aldınız sorusuna diz üstü bilgisayar dedim.
Toro'da da 1 tane video vardı günlük offer tamam.