payzanın uyarısı

Başlatan FilmsizKalma, 10 Ocak 2014, 20:00:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ocak 2014, 18:07:07
Verified işlemi için de gerekiyor ya. ;)

he evet :) onaylı payza isteyenler için.. Gerçi bunu isteyenler genelde para sıkınıtısı çeken ve ödeme yapmamak için bin türlü yol arayan adminler:)

Onaysız hesaptan para alır ama ödemez arkadaşlar :D
Neo nun haklı bir nedeni vardır belki.. Çünkü o onaysız hesaptan para almıyor. Ama ödüyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Ocak 2014, 18:09:07
he evet :) onaylı payza isteyenler için.. Gerçi bunu isteyenler genelde para sıkınıtısı çeken ve ödeme yapmamak için bin türlü yol arayan adminler:)

Onaysız hesaptan para alır ama ödemez arkadaşlar :D
Neo nun haklı bir nedeni vardır belki.. Çünkü o onaysız hesaptan para almıyor. Ama ödüyor :)

Kendisine gelen parayla ilgili şaibe olmasını istemiyor. Sonuçta kendini koruyor :)
Ama içerde kazanılan bir para varsa da, sizin nereye istediğiniz onu ilgilendirmiyor. Hakkınızdır, nereye isterseniz alın, beni bağlamaz diyor :)

FilmsizKalma

Aynen aynen neoya o konuda saygın sonsuz :)
Lafım diğer adminlere :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ocak 2014, 06:25:33
Benimki hiç bana benzemedi ama olsun :D
Benzemez kimse size payza napsın hocam

sicher

verifen yapmam daki amacım hem onaylı olsun ilerde sıkıntı olmasın birde orada biriken parayı hesabıma çekmek istiyorum PP da 4-5 günde gönderio bundada ole dio 4-5 gune gondeririz o bap tan yani...

FilmsizKalma

ne keserim diyor baktın mı? eskiden kesinti vardı. ayrıca payzada bankaya çekim için kullananı görmedim.

hakanatik01

Bankaya kesintisi çok fazlaydı ama bankaya istediğinde eline birşey geçmez ki her bankaya çekemezsin payza da 1 günde gelse bile :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Nisan 2013, 10:15:47
Bank wire seçeneğinin yeniden aktif olduğu söyleniyor. 15$ kesilen ücret 25$ olmuş. Önceden toplamda 20$ masraf oluyordu şimdi en az 30$ olur heralde. Bu bank transfer seçeneği ise ne işe yarar onu da merak ediyorum.
Buda elisa hocadan :)

3-)Min. çekim tutarı ne kadrdır banka hesabına?
Min mekim tutarı yok diye biliyorum ama zaten işlem başına (15$ ya da 20$ tam hatırlayamadım) kesinti var.
Bunun üstünde olmak zorunda...

Yine 25$ a amma hem Türkiyeden hangi bankaya çekiceksin hemde 25$ çok değilmi 50$ çekiceksin 1 gün az beklemek için 25$'ını payzayamı bırakacaksın mantıklı gelmiyor ;

https://www.payza.com/support/payza-transaction-fees
hala payzamı diyorsun ?

sicher

hakanatik01

payza yatırım için iyide banka için paypal'ın alternatifi yok gibi ... bekleycen mecbur 1-2 gün fazla ama kendini ona göre ayarla maks. 7 günde kesin geliyor yani sonuçta ona göre ayarlarsın erken gelirse ne ala gelmezse bilrisn 7 günde gelicek ;)

bilalyuzugullu

paypal dan son 2 yılda en az 8-10 defa hesabıma para istemişimdir ve hiçbirinde 3 iş gününü geçmemiştir :y