Zapbux Yatırım Grubu

Başlatan enderege, 11 Ocak 2014, 20:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Arkadaşlar bende üzülerekten gruptan çekileceğimi belirtmek isterim  :( Konu belirsizliğe girince paramı harcadım  :D

volkanaydinli

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2014, 08:02:52
Oryantal olsam burada olmazdım.  Küsmedim ama evet oynamıyorum. Burada içimdekileri, olayları detaya inerek açık açık yazmanın bir manası yok. Herkesin herşeyimi öğrenmesinede gerek yok sanırım.

Bende şaşırmadım...

Herkes +1 veya -1 diyor ama konuyu devralan yok. Neden acaba? Çok mu büyük bir yük? Hep birilerinin dürtüklemesi mi lazım? Eleştiriyoruz ama mesuliyeti almıyoruz!... Neden?

Daha fazlada uzatmak istemiyorum sonuçta sizlerin tabirinizle  ben -1

Daha öncede belirttim. İsteyen varsa hesabı devredeyim diye. Yoksa ödeme yaptığı sürece standart devam ederim. Kazanç dağıtılır.

Oryantal toplumlar = Doğulu toplumlar

@enderege ve @ FilmsizKalma, yazdığımdan neden dansöz çıkarımı yapıldı anlamadım.

volkanaydinli

FilmsizKalma ile telefonda konuşma fırsatım oldu ve kendisine izah ettim. Enderege'nin iletişim bilgileri yok bu yüzden konuya son defa, en net haliyle yazıyorum : Yazdığım paragraftaki "oryantal toplumlar" kelimesi, bizi de içinde barındıran doğu toplumları anlamında kullanılmış olup, hiçbir şekilde kişi veya kişileri hedef alan "dansöz, kıvırmak" vb. hakaretler veya ithamlar içermemektedir.

Yazımda ifade etmek istediğim şey, örgütlenme sorununu aşamamamız, bir veya birkaç kişinin, şu veya bu nedenle gruptan ayrılmasıyla beraber, yekpare duruş istikrarı gösteremememizdir. En basit Türkçeyle profesyonel davranamamamızdır. Yoksa elbette enderege veya x kişi, sebep dahi göstermeksizin yatırım kararından vazgeçebilir.

Hiç kimseye üstü kapalı dahi olsa hakaret etmek tarzım ve haddim değildir...

ElisaMcCline

Aslında şimdi tam da herkesi kızdırma vakti gelmiş ama, :))
Sonra zopayı bana göstereceksiniz diye  dırstım :D

Arkadaşlar,
Görünen o ki, bu konuda bu yatırım grubu hep geriye saracak, olabilmesi muhtemel bir yatırıma da engel olacak.

birliktelikler konusundaki genel forum duruşunu, Onur arkadaşımız gayet net izah etmiş :y

Demem O ki, bu konu kilit .
yatırıma öncülük etmek isteyen çıkarsa, yeni konu açar, oraya toplanılır ;)

Geçmiş olsun ...

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Ocak 2014, 22:30:27
Demem O ki, bu konu kilit .
yatırıma öncülük etmek isteyen çıkarsa, yeni konu açar, oraya toplanılır ;)
Hocam  (eht) anahtarı kapının üstünde mi unuttunuz nasıl bir kilit bu ben girebildim içeri :P (gyk)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2014, 03:24:44
Hocam  (eht) anahtarı kapının üstünde mi unuttunuz nasıl bir kilit bu ben girebildim içeri :P (gyk)

:))

universitely76

Yahu hakan bi dur Allah aşkına dur, gece bir sürü lobi faaliyetinden sonra grubu ben devraldım, konu Elisa hocanın yazısından itibaren kilitliydi ben yeni durumu duyurayım diye açıldı.. Gece beklediğim bir mesaj anında uyuyup kaldığım için konu da böyle açık kaldı.. ama maşallahın var dedektör gibisin :P millet ne dedi ne yaptı anında buluyon :)

Bu vesileyle konuyu da bildirmiş olalım, arkadaşlar konunun havada kalmaması için forum dışından bir tanıdığım üzerinden hesabı ben alıyorum.. Konu buradan devam etmeyecektir, yatırım planını da sunacağım yeni bir başlık açacağım..

En sonki yorumlarda sonra yatırım grubu listesi şöyle diye biliyorum;
01 - abcb
02- ptconur
03- bilalyuzugullu
04- volkanaydinli
05- bilqin
06- ballondor
07- ElisaMcCline
08- sicher
09- ikose
10- universitely76
11- universitely76 tanıdık (forumdışı)

Burada ismi geçipte gruptan çıkmak isteyenler veya ismi olmayıp gruba katılmak isteyenler iletişime geçsin lütfen..
Şu sıra imzasız'ım...

ptconur

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Ocak 2014, 08:31:39
Yahu hakan bi dur Allah aşkına dur, gece bir sürü lşobi faaliyetinden sonra grubu ben devraldım, konu Elisa hocanın yazısından itibaren kilitliydi ben yeni durumu duyurayım diye açıldı.. Gece beklediğim bir mesaj anında uyuyup kaldığım için konu da böyle açık kaldı.. ama maşallahın var dedektör gibisin :P millet ne dedi ne yaptı anında buluyon :)

Bu vesileyle konuyu da bildirmiş olalım, arkadaşlar konunun havada kalmaması için forum dışından bir tanıdığım üzerinden hesabı ben alıyorum.. Konu buradan devam etmeyecektir, yatırım planını da sunacağım yeni bir başlık açacağım..

En sonki yorumlarda sonra yatırım grubu listesi şöyle diye biliyorum;
01 - abcb
02- ptconur
03- bilalyuzugullu
04- volkanaydinli
05- bilqin
06- ballondor
07- ElisaMcCline
08- sicher
09- ikose
10- universitely76
11- universitely76 tanıdık (forumdışı)

Burada ismi geçipte gruptan çıkmak isteyenler veya ismi olmayıp gruba katılmak isteyenler iletişime geçsin lütfen..

İşte bu güzel haber.

6il9in

Hayirlisi olsun. Basligini musait oldugunda ac ki kosullarini gorunce +/- Olabilir. Ben her kosulda + 1 derim

ikose

Bende dün kilit olarak görmüştüm konuyu , çok şaşırdım bir o kadarda sevindim tabi  :y
hayırlı olsun herkese şimdiden..
Eyvaaaahhhh ben parayı harcadım bile  :g   c.tesi sabaha kadar ayarlarım ama..  :y