Zapbux Yatırım Grubu

Başlatan enderege, 11 Ocak 2014, 20:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hocam ehtiyarlıktan  mı? Yoksa Yorgunmusunuz ?

182$ ı tek seferde veya 2 seferde harcamıyorsunuz. Bu sebeple her yol parise çıkar. 182 hesabiniz doğru.
Ben içeride birikenle alalım dedim sadece.

Hesap devralma işine hiç sıcak bakmıyorum:)
120$ toplayacagiz 100$ ını atın içeri. Sonra 1. Hafta ref almadan diğer 20yi atın.
2.hafta zaten refler 21$ kazandıracak bundan sonra sürekli her hafta refinizi alabilirsiniz. Ekstra bir durum yok.

FilmsizKalma

Hocam bide siz 44 günde daha çok para biriktiriyorsnuz. Benim hesap daha az. Ama ikisinde 44gunde sonuca varır. Bugün güniiçinde evdeyim skype telefon konusuruz.

FilmsizKalma

vaz mı geçtik 120 olunca yatırımdan :)
fark etmez he hangi planda olursa olsun ben 1 hisse ile katılmak istiyorum. Bence zaman kaybetmeyelim.

6il9in

+1,+2,+3,+4,+5 hisse hangisi olursa. Payza yeterince mevcut..

hakanatik01

Çoklu hisse isteyenlerin sebebi bu mudur ? "Gruba mümkün olduğunca az kişi almak istiyorum."

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Ocak 2014, 23:40:53
Bence zaman kaybetmeyelim.
Ben de öyle düşünüyorum ancak Ender abi bugün yoğun heralde..
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

tolgacan da dahil olmak istermiydi acaba ???  buralarda olmadığını düşünürsek ulaşıp sorabilecek kimse varmı ki ???

ElisaMcCline

Ben sorabilirim de, yolda olabilir diye SMS attım şimdi bir önce.
Ama Tolga dan önce ne yapıyoruz konusu mu var ?

Tamam mıyız yani. ?

Ben kendi adıma az kişi girsin diye düşünmedim, eksik kalmasın diye düşündüm.. gerekirse +1 , +2 .... +10 la işte, Ala alaa :D
Gecikmeden başlayalım diye.. Ama 120 lik olursa yetmeme durumu olması mümkün değil. (10$ diye hesap yapılmıştı, fazla kişi olursak 8$-9$ olur, farketmez)

ikose

Bende buldum payza  (dnsz)  abcb ile dolaylı olarak Vılkan sayesinde hazırım her türlü..   (p)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Ocak 2014, 00:46:00
(10$ diye hesap yapılmıştı, fazla kişi olursak 8$-9$ olur, farketmez)

Hocam siz benden Payza isticekmisiniz  ???

Azcık geyik yapabilirim kafamın dağılması için...   (dns)