Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

bu arada neo ve clixsense bannerlarını dediğim gibi yapsanız daha çok ref gelir bence :)

hakanatik01

Hocaya telefon açalım doktorun sınavlar erkene alınsın :D

Alıntı yapılan: ballondor - 21 Ocak 2014, 09:33:25
bende bu adamın blogu sık kullanılanlara ekli :D
[spoiler]http://www.cannon-war.com/gpt/[/spoiler]
çok sayıda sitede reklamı dönüyor ve çok sayıda ptsu kullandığınıda gördüm bazı siteler için. Tam bir ref yarışması avcısı :D
Evet buydu,çok yi ref buluyor hemende golden oluyor zaten çoğu sitede ilk ödeme alanlardan :P  :)

bekeli

billyboy, PTSU ile iş çeviriyor.
Blogundan gelen ref de vardır ama daha çok PTSU ile getiriyor refleri.
Yarışmalarda iddialı olanlar genelde PTSU kullanıyor.
Gerçi hemen hemen hergün Probux'ta reklamı da var. Hakkını yemeyelim ama PTSU ile yarışmaları götürüyor millet.
Ben nedense bulaşmadım bu PTSU işine. Gelen reflerin çoğunluğu şartları sağlayıp bırakacaktır. Çoğu fake hesaptır zaten.

universitely76

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Ocak 2014, 09:57:26
Ben nedense bulaşmadım bu PTSU işine. Gelen reflerin çoğunluğu şartları sağlayıp bırakacaktır. Çoğu fake hesaptır zaten.
Mesele zaten yarışmaysa zarar ettirmeyecek ref kârdır ;)
PTSU ile refe vereceğin parayı şartında ileri sürdüğün 4 günlük ref geliriyle karşılayabiliyorsan kazançlı olur PTSU..
Şu sıra imzasız'ım...

bekeli

Alıntı yapılan: universitely76 - 21 Ocak 2014, 10:04:40
Mesele zaten yarışmaysa zarar ettirmeyecek ref kârdır ;)
PTSU ile refe vereceğin parayı şartında ileri sürdüğün 4 günlük ref geliriyle karşılayabiliyorsan kazançlı olur PTSU..

İşte mesele o zaten. Kim takip edecek tek tek 4 gün tıklamış mı tıklamamış mı. Biraz vakit ayırmak gerek. O da bana ters. Neyse konuyu kirletmeyeyim daha fazla.

Herkese bol refler ;)

ýrmakk

evet reklamlarda denk gelmiştim bu bloğa. üstelik bir sürü de site var. yazılarda çok karışık. Bu bloğa ref geliyorsa .....  :g

ýrmakk

Arkadaşlar Blogger bloğu kaldırmış.  dün gece baktığımda vardı. saat 12 den sonra gelen ref vardı ojooo.
Bu gece kaçta kapattı kapatalı ne kadar oldu bilmiyorum  :'(  sadece şu açıklama var;
[spoiler]Blog'unuz, otomatik sınıflandırma sistemi tarafından spam olarak işaretlendi. Daha fazla bilgi edinin[/spoiler]

Ben reklam alan arkadaşlardan özür diliyorum. Reklamın en az %50si gösterimde kaldığından. slot ücretlerinin yarısını iade edeceğim  :( çok üzgünüm...

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 22 Ocak 2014, 09:19:39
Geçmiş olsun @ırmakk :(
Sağol Bekeli. Bloggerrrr  >:( (sinir) (hydr)

universitely76

Geçmiş olsun Irmak :(
Alıntı yapılan: ırmakk - 22 Ocak 2014, 09:15:58
Ben reklam alan arkadaşlardan özür diliyorum. Reklamın en az %50si gösterimde kaldığından. slot ücretlerinin yarısını iade edeceğim  :( çok üzgünüm...
Yahu bu nedir.. sen mi kapattırdın sanki blogunu, reklamı sen vermedin hepimiz topluca verdik, başa gelen durumda hepimizin başına geldi.. o yüzden şu iade meselesini kapat gitsin..
Direk mesajını editle bence ;)
Şu sıra imzasız'ım...