Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Teşekkürler Cümleten arkadaşlar. Çok canım sıkıldı sabahtan beri ama elimden gelen bişi yok :X Oldu bi kere  :'( Para iadesi istemiyorsunuz madem bir sitede (büyükk ihtimal Ptcsolutionda) 1 günlüx fix reklam vereyim onu kabul edin.

ýrmakk

Arkadaşlar bloğum google hizmet şartlarına ve blogger içerik politikasına uymadığım nedeniyle kapatılmış.
Blogger içerik politikasındaki SPAM maddesinde ; [okumak isteyen varsa >> http://www.blogger.com/content.g?hl=tr ]

SPAM;
Spam, Blogger'da çeşitli biçimlere sahiptir ve bunların tümü hesabınızın veya blog'unuzun silinmesiyle sonuçlanabilir. Bu konuyla ilgili verilebilecek örnekler arasında, sitenize trafik çekmek veya sitenizi, arama listelerinde üst sıraya taşımak amacıyla tasarlanan blog'lar oluşturmak ya da başkalarının blog'larında yalnızca sitenizi veya ürününüzü tanıtan yorumlar yayınlamak ve temel amacı gelir ya da başka kişisel kazançlar elde etmek olacak şekilde başka kaynaklardaki içeriği kullanmak sayılabilir.

Bizim blogların kapatılma sebebi bu olabilir mi?

ýrmakk

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç kaldım ama, Çok rahatsızdım bir kaç gündür foruma bile doğru dürüst giremedim ve takip edemedim. Probux reklamı yarım kalmıştı onun için Ptcsolutionda bir günlük Fixed reklam başlattım. Sitesini değiştirmek isteyen varsa bilgilerini Pm ile bildirirse sevinirim.herkese bol kazançlar..

Edit:
http://earnoneysptcsitess.blogspot.com.tr/

ikose

Alıntı yapılan: ırmakk - 27 Ocak 2014, 13:08:04
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç kaldım ama, Çok rahatsızdım bir kaç gündür foruma bile doğru dürüst giremedim ve takip edemedim. Probux reklamı yarım kalmıştı onun için Ptcsolutionda bir günlük Fixed reklam başlattım. Sitesini değiştirmek isteyen varsa bilgilerini Pm ile bildirirse sevinirim.herkese bol kazançlar..

Geçmiş Olsun Irmakk, acil şifaaa İnşALLAH :)

Bu arada Prcsolutionda fixed reklam bedeli söyleyebilirmisin , oraya üyeliğim yokda.. sana zahmet..

ýrmakk

Alıntı yapılan: ikose - 27 Ocak 2014, 13:14:52
Geçmiş Olsun Irmakk, acil şifaaa İnşALLAH :)

Bu arada Prcsolutionda fixed reklam bedeli söyleyebilirmisin , oraya üyeliğim yokda.. sana zahmet..
1 günlük 16$ modum reklam bittiğinde bloğun aldığı hiti de yazarım.
Teşekkürler modum.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Geçmiş olsun Irmakk...

Millet yaklaşık 15 gündür kırılıyor. Büyük şehirlerde ciddi salgın var. Dikkatli olun arkadaşlar.
Çevremde ve hatta farklı şehirlerde tanıdığım pek çok kişi serum yemeden ayağa kalkamadı.
Evde birine bulaştımı da, herkesi dolaşmadan çıkmıyor.

ýrmakk

Teşekkür ederim Ender hocam.
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ocak 2014, 14:35:44
Geçmiş olsun Irmakk...

Millet yaklaşık 15 gündür kırılıyor. Büyük şehirlerde ciddi salgın var. Dikkatli olun arkadaşlar.
Çevremde ve hatta farklı şehirlerde tanıdığım pek çok kişi serum yemeden ayağa kalkamadı.
Evde birine bulaştımı da, herkesi dolaşmadan çıkmıyor.
Teşekkür ederim Elisa hocam. Aynen öyle ayağa kalkacak halim yok. Haftaya yıllık izin alcam diye bu gün izinde isteyemedim. İş yerindeyim ama ayakta duracak halim yok. başım dönüp duruyor. fena tutuldum. Ne zaman geçer kimbilir :S  bir  hasta ettimi geçmiyorda