Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Çok geçmiş olsun ırmak, geçen hafta bende hastalandım ama neyseki fazla sürmedi, evdekilerede bulaştırmadan çabuk atlattım.. Hastahaneye bile gitmedim.. Bol meyve + dinlenme + sigarayı bırakma + ikose'nin macunu  ve bazı diğer doğal karışımlar toparladı beni.. Birde evde Nurofen yada dolorin varsa onlarda iyi gelebilir, ben sadece günde bir tane attım o gün toparlıyordu beni.. Normalde ilaç içmeyi hiç sevmem, içmemde..

Reklama gerek yoktu mahçup oldum :( Ücreti ne kadarsa lütfen söyle göndereceğim. Eski reklamın yarıda kalmasının seninle ilgisi yok, ayrıca gece 5:30 da DR geldiğine göre çokta yarım kalmış sayılmazdı..

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Ocak 2014, 14:51:05
Çok geçmiş olsun ırmak, geçen hafta bende hastalandım ama neyseki fazla sürmedi, evdekilerede bulaştırmadan çabuk atlattım.. Hastahaneye bile gitmedim.. Bol meyve + dinlenme + sigarayı bırakma + ikose'nin macunu  ve bazı diğer doğal karışımlar toparladı beni.. Birde evde Nurofen yada dolorin varsa onlarda iyi gelebilir, ben sadece günde bir tane attım o gün toparlıyordu beni.. Normalde ilaç içmeyi hiç sevmem, içmemde..

Reklama gerek yoktu mahçup oldum :( Ücreti ne kadarsa lütfen söyle göndereceğim. Eski reklamın yarıda kalmasının seninle ilgisi yok, ayrıca gece 5:30 da DR geldiğine göre çokta yarım kalmış sayılmazdı..
Teşekkür ederim modum. Bende hiç sevmem ilaç almayı ama alıyorum mecburen. Verdiğiniz reçeteyi uygulayacağım :P özellikle ikoseden macun tarifini kesin alıcam :) Umarım bende bir kaç güne atlatırım.  Yeğenlerim gelecekler cuma günü onlara bulaştırmak istemem ve tabi onlardan uzak kalmak. :S

Reklamı Account Balanceden verdim zaten modum. Benim içim rahat etmedi, reklam ücretini istemiyorum. bilakis aksama için özür diliyorum.

bekeli

Irmak, çok geçmiş olsun :S

Benim de halsiz düştüğümde iyice yakalanmamak adına kullandığım koca karı ilaçları var :P

[spoiler]Bir tane limonun suyunu sık, üzerine gripin'in tozunu ekle, onun üzerine de maden suyu ekle. Karıştır iç. Halsizliğini giderir. Bide TylolHot iyi geliyor genelde. [/spoiler]

İnşAllah kısa sürede toparlar ve iyileşirsin  O:-)

ikose

ikosenin macunu meşhur olmuş  :g
Şaka bir yana çevremdeki herkese bundan yapıp elimle veriyorum , ikinci gün herkes ayakta çok şükür.
hatta kendi çocuklarıma her sabah 1 çay kaşığı mutlaka vede tüm kış..
daha doktor yüzü görmedik şükür..  :y

[spoiler]Ölçek olaka ne kullandığınız önemli değil
1 ölçek toz tarçın,  3 ölçek  bal ( iyisinden) macun yap..
hastalandığınızda günde 4-5 kere bile alabilirsiniz çay yada şeker kaşığıyla  tüketebilirsiniz..
Bende düşük tansiyon + kan şekeri var ben 2 kere alabiliyorum..
Geçmiş olsun hepinize  O:-) [/spoiler]

ballondor

yingyang16

bilalyuzugullu

acil şifalar ırmak :S  hepsinin yanında istirahat şart, umarım tez zamanda atlatırsın :)

Coulers79

Geçmiş olsun Irmak. Reklam verilen yeni blogların kapatılması kötü bir durum. Biraz ara verip sebeplerini anlamak lazım.

6il9in

Geçmiş olsun ırmakk en acilinden sifani bulman umidi ile.

Calyente

Geçmiş olsun ırmakk en yakın zamanda iyileşmen dileğiyle...

Ben sebze meyve fazla tüketmeyen biri olarak kışın cicibebe yiyorum bence işe de yarıyor. :D