zapGrup

Başlatan universitely76, 16 Ocak 2014, 10:48:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Buyrun o zaman :)

En sonki sayfadan grubun ödeme sayfasına geçen bir muhabbet :)
O gün arkadaşlar olayı yanlış yorumladılar da aman diyim tekrarlanmasın aynısı (d)

Edit: ekran görüntüsü kaybolmuş, sanırsam silinmiş bizim proof :)
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Helal olsun, adam sözünde durmuş, sizde zararsız kapatmışsınız  :) Anladığım kadarıyla iki ay size biraz işkence olmuş ama gruptaki üyelere bakılırsa zarar olsa da bu durumu zaten takmayacak kişiler  :)

universitely76

Onlar takmıyorlar ki ben takıyordum :P
Bu forumu seviyorum yahu, kimse parasının peşinde değil :D
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Azıcık çekseymişsin forumdakilere iyiymiş  :g

sicher

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Nisan 2014, 21:13:49
Onlar takmıyorlar ki ben takıyordum :P
Bu forumu seviyorum yahu, kimse parasının peşinde değil :D

yaptığın bir işte ortağın sağlam kişiler olursa aramazsın bazen gün gelir dersin kardeşim sende kalsın :D
ayrıca bende seviyorum bu forumu morali bozuk olan insan gelsin buradan neşeli ayrılır ya o kadar :D

FilmsizKalma

Selçuk kardeş bana hakkımı gönder adresi pm ile atıyorum :)

universitely76

Neden olmasın, 2 ay sonra haber et bana  (zopa)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Arkadaşlar grup hesabından çekilmiş tüm ödemeleri zapGrup'un ilk sayfasında paylaştım.. Şu an balance mızda 80$ var. Şu ana kadar çekilmiş 234.95$  da hesaplarımızdadır.
1000 refe sabitlenmiş olarak hesap kâr etmeye devam ediyor (p)

Gruptaki arkadaşlardan istiramım şudur ki; biliyorsunuz hesabın tık işlerini gilraen76 yapmasına rağmen yönetimini ben üstlenmiştim. Kendi hesaplarımın yanında bir de bu hesabın işlerine bakmaya çalışıyorum. Ancak benim önümüzdeki günlerden yoğunlaşmaya başlamak üzere 3 ay boyunca yoğunluğum artacak ve muhtemelen foruma dahi pek uğrayamayacağım. @gilraen76 da hesap yönetimi üzerine pek tecrübeli değil ve onun da sınavlarından ötürü bu görevi çok uzun süre götüremeyecek.

Sözü uzatmadan sitedeki hesabı devralacak bir babayiğit aranıyor :) Bu ricamı lütfen ciddiyetle karşılayalım ve bu konuyu bir karara bağlayalım (spk)
Şu sıra imzasız'ım...

sicher

deneme amaçlı 100 ref kiraladım şuanlık iyi gidiyor iyi olursa ilerde yukseltme yapasım var şimdede grup durumu ortada olunca ne yapsam bilemedim sorumlulugu alsam mı  hesabı bıraksam mı bilemedim valla neyse bakalım herkez fikrini solesinde olmadı alabilirim kesin olmamakla birlikte söz vermiyelimde :D

universitely76

sicher karar senin ben üstleniyorum dersen yok demem :)

Ancak hiçbir şekilde yatırım yapmayacak birileri üstlenirse daha doğru olur diye düşünüyorum..
Heyy nerede bu grubun üyeleri karrdeşimmm (d)
Şu sıra imzasız'ım...