Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Coulers, sitenin ismini verdikten sonra eflatun-kırmızılıların değil de abcb'nin tazyikine maruz kalmaktan çekiniyorum..  (hydr)
Zaten "şeker admin"le işbirliği içerisindeler, bu durumda sanal lince uğramak işten bile değil  (zopa)
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Anaaammm kafam, yavaş vursaydın azıcık o zopayı iyiydi  (d)
İsmimi doğru yazan nadir kişilerden birisi, aman Allahım, korkmalıyım değilmi  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 06 Nisan 2014, 15:42:21
Coulers, sitenin ismini verdikten sonra eflatun-kırmızılıların değil de abcb'nin tazyikine maruz kalmaktan çekiniyorum..  (hydr)
Zaten "şeker admin"le işbirliği içerisindeler, bu durumda sanal lince uğramak işten bile değil  (zopa)

Siteyi bir göreydik, iyiydi :D
Sen kaşındın ama, daha site yok, neler deriz diye kar suyu kaçırıyorsun kulaklara :)

universitely76

Göreceksiniz göreceksiniz, hepinize gösterecem :P
Hele o alfabetaceta var ya, ona direk spam mailler olarak gönderecem adresini (d)
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Zopa gösterme de  (d)
Gönder gönder, bana hiç spam mail gelmiyor, 3 ay önce 4 tane vardı, hala 4 tane var, spam klasörü açılmaya açılmaya küflendi gitti  :g
Aynı adresimi --mailler-- olarak göndereceksin, çok fazlamı blog açacaksın  :g

universitely76

Modiçem spam atmaya atardım ama adımı spam üyeye çıkarırdınız diye normal yollardan sitemi görücüye çıkarıyorum ben.. Sizin mail kutusu bir süre daha spamsız yaşamaya devam etsin  :g

Evet artık görülme sırası geldi bizim siteye ama lütfen eleştiri yüklü mesajlarınızı pm ile atın, madara etmeyin beni el aleme  (spk)

[spoiler]ElitPayingPTC
[/spoiler]
Şu ana kadar devlet sırrı gibi bir şey oldu ama kusura bakmayın artık  :-[ Ücretli hosta geçmek için birkaç adım atmamızı bekliyordum. Hatta mevcut hostumdan silmiştim siteyi.. Ancak konu buralarda gündeme gelince eski hosta dönüş yaptım :)

Hadi bakalım bol hayırlamalar bekliyorum herkesten  (zopa)
Şu sıra imzasız'ım...

hamzakursad

Alıntı yapılan: universitely76 - 07 Nisan 2014, 00:14:06
Modiçem spam atmaya atardım ama adımı spam üyeye çıkarırdınız diye normal yollardan sitemi görücüye çıkarıyorum ben.. Sizin mail kutusu bir süre daha spamsız yaşamaya devam etsin  :g

Evet artık görülme sırası geldi bizim siteye ama lütfen eleştiri yüklü mesajlarınızı pm ile atın, madara etmeyin beni el aleme  (spk)

[spoiler]ElitPayingPTC[/spoiler]

Şu ana kadar devlet sırrı gibi bir şey oldu ama kusura bakmayın artık  :-[ Ücretli hosta geçmek için birkaç adım atmamızı bekliyordum. Hatta mevcut hostumdan silmiştim siteyi.. Ancak konu buralarda gündeme gelince eski hosta dönüş yaptım :)

Hadi bakalım bol hayırlamalar bekliyorum herkesten  (zopa)

Sıra bende mi şimdi?  (zopa) (d)

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]inceleyeyimde yazayım  :))[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

hamzakursad

Alıntı yapılan: universitely76 - 07 Nisan 2014, 00:21:54

Ben uyuyorum birader yaa  (d)  ninja

Arka plandan mı başlayayım yoksa logolardan mı?  :D

Şaka bir yana genel olarak güzel, ama acaba arka plan daha farklı olabilirmiydi ki?  ???

Coulers79

Wattbux bannerı gözükmüyor, bannerlar biraz uzun. 8) Çok güzel sitede linklere Yüzügüllü bulaşmış. :D