Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bugün bilal hocayla çok takıldı hazmakursad, bilal hocayla takılmak bile kafa yapıyor adamda canlı şahidiyim :P

abcb

Sen neler yaratıyorsun Allahım  ???
Beni benden ayırt ettiremeyecek kadar kafa yaptıracak kişiler var bu dünyada  (d)

bilalyuzugullu

vay arkadaş bide bana  (eht)  diyonuz :D
adam renk işini bayanlara sormak lazım demiş; alfabetaceta da bir bayan gözüyle cevaplamış,

hamza da bunu bildiğinden birde ptc işiyle ilgili bir mod gözüyle baktığındaki fikrini sormuş işte :D

allaam yarebbim yaaa sizde hiç annamıyonuz :D   (eht) lar siziii :))

abcb

Bilal Hocam, ama yoruldunuz 4-5 satır yazı yazdınız, boşu boşuna hemde  :g Yemedik tabiki  (d)

Hamzakursad'ın son zamanlarda sizinle ne kadar takıldığının bir ispatı daha  :))

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 06 Nisan 2014, 00:05:12
ikose de konyalı olan değilmiydi? Şu benim hemşehrim? 

hamzakursad

Yav ikosenin de fikrini alayım yazacakrım :D
Bilal hocam bugün mümkünse ayrı konularda takılalım  (gyk) :P

bekeli

Hamza hayırlı olsun.

* Kutucukların üzerine geldiğimde gözüken açıklama yazıları çok küçük. Ayrıca o yazılara da link koy bence. Herkesi register'a mahkum etme :)

* Kutucukların üzerine geldiğimde gözüken kırmızı gözü zorluyor. Biraz daha mat bir renk daha iyi olabilir bence.

* Toplam çekilen bilgisini de görünür bir yere koymanda fayda var. İnsanların ilgisini çekiyor bu bilgi. Ve bu bilgi kutunun üzerine gelince değil sabit görülmeli. Kanıt numaralarının hemen üstüne olabilir belki.

Tekrar hayırlı olsun ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Nisan 2014, 10:39:20
Hamza hayırlı olsun.

* Kutucukların üzerine geldiğimde gözüken açıklama yazıları çok küçük. Ayrıca o yazılara da link koy bence. Herkesi register'a mahkum etme :)

* Kutucukların üzerine geldiğimde gözüken kırmızı gözü zorluyor. Biraz daha mat bir renk daha iyi olabilir bence.

* Toplam çekilen bilgisini de görünür bir yere koymanda fayda var. İnsanların ilgisini çekiyor bu bilgi. Ve bu bilgi kutunun üzerine gelince değil sabit görülmeli. Kanıt numaralarının hemen üstüne olabilir belki.

Tekrar hayırlı olsun ;)

Teşekkür ederim yorumların için :)

* Kutucukların içindeki yazıyı büyütmem halinde kutuda tek satıra sığmıyorlar, o konuda aklıma birşey gelmiyor  ??? Linkler eklenebilir, akşam bakayım :)

* Kırmızı rengide değiştirebilirim, zaten fikir almak amaçlı sundum.

*Toplam çekilen miktarı bende uzun zamandır eklemek istiyorum fakat nereye ve nasıl bir şekilde yerleştirebileceğim üzerinde düşünüyorm. Ben de bir PTC sitesine denk geldiğimde ilk baktığım toplam çekilen miktar oluyor :)

tolgacan86

öldürücü eleştirimi akşama evden siteni gördüğümde yapacağım :P

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 08 Nisan 2014, 11:24:16
öldürücü eleştirimi akşama evden siteni gördüğümde yapacağım :P
Bu sefer kesin silecem blogu  :P

nukhet

arkadaşlar bana rica etsem yardım edermisiniz? Ben evde süs eşyaları yapıyorum, çocuklarım olduğu için satış işleriyle pek ilgilenemiyorum, bizim gelinimiz benim adıma satıyor, biz ikimiz sizin bu formdaki yazılarınızı okuyup okuyup nacizane bir şeyler yaptık, şimdi ben linkini vereceğim siteyi, googleda nasıl yayınlayacağım ve ön sıralara nasıl alacağım hiç fikrim yok bu konularda linki veriyorum, wix te yaptık
[spoiler]http://serapatabeyoglu.wix.com/serap[/spoiler]
serapın mutfağı ismini koyduk