Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Biraz içiçe geçmiş gibi sanki site banner ve yazıları  ???

tolgacan86

abcb'ye katılıyorum siteler içe içe gibi, belirgin site isminden olan başlıkla vs ayrılabilir birbirinden..

bilge8408

Malumunuz daha önceki blogum google amca tarafından kapatılmıştı. Ben de kendi web sitem için alan adı vs. almıştım. Her ne kadar, zengin Türkçe ve İngilizce içerikli bir web sitesi hazırlama planım devam etse de, şimdilik reklam vermek için kullanacağım index sayfamı oluşturdum. Eleştirileriniz, eksikler vs. varsa alabilirim. Sitenin tüm kodlarını 0'dan yazdım. Dolayısıyla her türlü düzenleme/değişiklik vs. yi yapabilirim..

[spoiler]www.simplemoneymakingways.com
[/spoiler]
Bu arada, sağ sütunu doldurmakta çok zorlandım.. Listedeki sitelerden herhangi birinde problem varsa (ödeme yapmıyorsa yani) belirtirseniz sevinirim.

fkork

site biraz daha janjanlı, kımıl kımıl olsa daha iyi olur gibi geldi bana....

bekeli

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Temmuz 2013, 14:52:31
Malumunuz daha önceki blogum google amca tarafından kapatılmıştı. Ben de kendi web sitem için alan adı vs. almıştım. Her ne kadar, zengin Türkçe ve İngilizce içerikli bir web sitesi hazırlama planım devam etse de, şimdilik reklam vermek için kullanacağım index sayfamı oluşturdum. Eleştirileriniz, eksikler vs. varsa alabilirim. Sitenin tüm kodlarını 0'dan yazdım. Dolayısıyla her türlü düzenleme/değişiklik vs. yi yapabilirim..
[spoiler]
www.simplemoneymakingways.com[/spoiler]

Bu arada, sağ sütunu doldurmakta çok zorlandım.. Listedeki sitelerden herhangi birinde problem varsa (ödeme yapmıyorsa yani) belirtirseniz sevinirim.

Google amca bir gün beni de tokatlayacak ya hayırlısı. En çok korkum da yüklü reklam verdiğim bir döneme denk gelmesi :S

Bu arada yeni siteniz gayet güzel olmuş. Sağ taraftaki siteler de bana göre güvenilir siteler.
Bol refli reklamlar dileğiyle..

ElisaMcCline

güxel görünüyor Bilge :y
Sol arka plan yeşili biraz göze batıyor sadece, belki daha hafif dolgun tonlar olabilir.
sağ taraftaki sitelerde bir sorun olan yok bildiğim.

Bi de fikir: Sağ alttki alanda payment processor bilgisi verdiğin alanı biraz yaymışssın.
Daha küçük standart paypal-payza görselleri kulanıp yukarıdaki bannerlar gibi yuvarlayıp, bizim forumdaki gibi daha küçük bir alexa yı yanlarına alırsan,
Şu anda alexa için yaydığın alanda ro2.biz çevirilebilir. Reklamcılar gelirinden memnun.

hakanatik01

Benimde beğenmediğim yer nacizane;
"Latest Payments" kısmındaki yazıları beğenmedim kayması çok göz yoruyor tamam  dikat çeker ve ille kaysın diyorsanız ,kaysın ama en azından üstüne gelince duran scriptlerden kullanılsa daha güzel olabilir ben kayan yazı kullansam bu tarz kullanırdım dedim kendi kendime :)
buradaki kodlardaki gibi;
[spoiler]http://kodbanks.tr.gg/Mause-ile-.ue.zerine-gelince-duran-yaz%26%23305%3B.htm[/spoiler]

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Temmuz 2013, 15:07:09
güxel görünüyor Bilge :y
Sol arka plan yeşili biraz göze batıyor sadece, belki daha hafif dolgun tonlar olabilir.
sağ taraftaki sitelerde bir sorun olan yok bildiğim.

Bi de fikir: Sağ alttki alanda payment processor bilgisi verdiğin alanı biraz yaymışssın.
Daha küçük standart paypal-payza görselleri kulanıp yukarıdaki bannerlar gibi yuvarlayıp, bizim forumdaki gibi daha küçük bir alexa yı yanlarına alırsan,
Şu anda alexa için yaydığın alanda ro2.biz çevirilebilir. Reklamcılar gelirinden memnun.

İlk yaptığımda 2 si de aynı renkti (sağ kısımın yeşili) Biraz daha bakayım renklere :) Bu konuda geri bildirimleriniz önemli çünkü renk herşeydir bence bir web sitesi için...

Ro2.biz 'i bir araştırayım. Bildiğim ve aktif olarak kullandığım adhitz olduğu için eklemiştim. Alexa'yı sağa çekip o alanı boşaltabilirim sıkıntı olmaz :)

Edit: Eklendi... Logolar da değiştirildi :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Temmuz 2013, 16:00:15
Benimde beğenmediğim yer nacizane;
"Latest Payments" kısmındaki yazıları beğenmedim kayması çok göz yoruyor tamam  dikat çeker ve ille kaysın diyorsanız ,kaysın ama en azından üstüne gelince duran scriptlerden kullanılsa daha güzel olabilir ben kayan yazı kullansam bu tarz kullanırdım dedim kendi kendime :)
buradaki kodlardaki gibi;
[spoiler]http://kodbanks.tr.gg/Mause-ile-.ue.zerine-gelince-duran-yaz%26%23305%3B.htm[/spoiler]

Hakan katılıyorum. Kayan yazılar konusunda çok düşündüm ama bir türlü vazgeçemedim. En kısa sürede yeni kodlarla değiştiriyorum, en azından üstüne gelince dursun :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Temmuz 2013, 17:30:39

Hakan katılıyorum. Kayan yazılar konusunda çok düşündüm ama bir türlü vazgeçemedim. En kısa sürede yeni kodlarla değiştiriyorum, en azından üstüne gelince dursun :)

js yi başka siteden mi çağırıyor, biraz yavaşlatıyor sanki siteyi ...

emirsener

Öncelikle herkese merhabalar.Tanıyanlar biilirler (özellikle jbp döneminde) gelirkapısı.com'un müdavinlerinden biriyim.Kendim naçizane bir blog sitesi kurdum ve hergün güncelleme yapıyorum.Saolsunlar 3 yazar arkadaşımın desteği ile her gün daha iyiye gidiyoruz.  Blogum da herkese göre iş imkanları günlük yayınlanmaktadır.Ziyaretlerinizi bekliyorum

[spoiler]http://guncelisfikirleri.blogspot.com/[/spoiler]