Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

enderege

Abi Tolga sana kazık atmış.  :P Şasesi bile değişmiştir onun. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2013, 11:47:48

Yok o benle ilgili değil, neobux'tan 5 haneli kazanç rakamlarına ulaşınca tabloda bir satır fazladan oluşturmak zorunda kaldım.. :D Keşke hep böyle derdimiz olsa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2013, 11:47:48

Buna yetti anca gücümüz :P

Alıntı yapılan: Tolga Can - 26 Kasım 2013, 12:13:11
Yok o benle ilgili değil, neobux'tan 5 haneli kazanç rakamlarına ulaşınca tabloda bir satır fazladan oluşturmak zorunda kaldım.. :D Keşke hep böyle derdimiz olsa :D

Düzeltmek için karşı sütunda da mı 5 haneli lazım :P
Ulti alayım diyeceğim biryerden ama, 1 satır için çok mu masraflı olur :P

ballondor

[spoiler]http://theptcprofit.com/    [/spoiler]

yeni başladım sayılır oluşturmaya; henüz başlardayken fikirlerinizi almak istedim :)

sizce tema,şablon,renkler  nasıl ? olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 01 Aralık 2013, 21:07:47

yeni başladım sayılır oluşturmaya; henüz başlardayken fikirlerinizi almak istedim :)

:y ben beğendim...
İki sütun arasını biraz daha daraltıp, sutunları banner genişiğiinden biraz daha geniş yapabilirsen, daha da hoş durur sanırım ;)

enderege

olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

Bencede başarılı olmuş. Sade ve şık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

avni59

güzel olmus hocam.

FilmsizKalma

Site FF ile uyumlu ancak chrome ile uyumsuz.. Yada bende bir sıknıtı var.. öteyandan gayet güzel olmuş.
Plakalara ovallik gitmemiş ilk hali daha güzeldi. Herşeyin köşeli ve arka planın çizgili olduğu düşünülünce oval oluşu bozmuş bana göre.
Sign up butonunu

Earned:                   
Payments:   kısmının sağına alabilirsin.. Sonuçta belli adette payment gireceksindir.. Buton oraya sığacak şekilde yeniden dizayn edilebilir. Up aşşa alınabilir felan 2 satırı alacak şekilde değiştirilebilir. Böylelikle butonun aşşağıda kalışından kaynaklanan boşluktan kurtulmuş olursun alt site yukarı gelir.(3 signup boşluğu giderse.)

Facebook twitter felan kullanmıyorsan kazanç için. O eklentininin yeri yok bence tabi karar senin. Site başlığının yanındaki logoda gereksiz gibi :p

ballondor

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Aralık 2013, 00:30:02
Site FF ile uyumlu ancak chrome ile uyumsuz.. Yada bende bir sıknıtı var.. öteyandan gayet güzel olmuş.
Plakalara ovallik gitmemiş ilk hali daha güzeldi. Herşeyin köşeli ve arka planın çizgili olduğu düşünülünce oval oluşu bozmuş bana göre.
Sign up butonunu

Earned:                   
Payments:   kısmının sağına alabilirsin.. Sonuçta belli adette payment gireceksindir.. Buton oraya sığacak şekilde yeniden dizayn edilebilir. Up aşşa alınabilir felan 2 satırı alacak şekilde değiştirilebilir. Böylelikle butonun aşşağıda kalışından kaynaklanan boşluktan kurtulmuş olursun alt site yukarı gelir.(3 signup boşluğu giderse.)

Facebook twitter felan kullanmıyorsan kazanç için. O eklentininin yeri yok bence tabi karar senin. Site başlığının yanındaki logoda gereksiz gibi :p

teşekkürler hocam dediklerinizi uygulayacagım :)

face,twitter butoonlarını kaldıramadım temada hazır oldugu için onunla ugrasıyorum ama bir sonuca ulaşamadım :(