Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ocak 2014, 14:21:48
#Irmak LCN'de reklam vermişsin, çok güzel gözüküyordu bloğun.

[spoiler]www.earnmoneysfromptc.blogspot.com [/spoiler]
Güzel olmuş;Şimdiyenimi değiştirmiştin bende adzpotta denk geldim ama eskiydi meslea eightclick mı ney onlar yoktu :) site sayım azalırsa gelirim belki ve neden tanıtmadın ki forumda güzelse :P Konunda geyik yapmayalım diye mi ? :))

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ocak 2014, 14:42:45
Şaka bir yana bannerları nasıl kırptın yahu? Yakında bannerlara saracağım PTC'ye devam edersem.
Kırpamaya gerek yok tablonun yükseklik genişiliğine uyar onlar :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ocak 2014, 14:43:33
Güzel olmuş;Şimdiyenimi değiştirmiştin bende adzpotta denk geldim ama eskiydi meslea eightclick mı ney onlar yoktu :) site sayım azalırsa gelirim belki ve neden tanıtmadın ki forumda güzelse :P Konunda geyik yapmayalım diye mi ? :))
Ona ne çare :g kurtuluş yok geyikten. Reklamını gördüm hazırda reklam varken ekleyim dedim. Güzel olup olmadığını bilmiyorum. Pek bilgide edinemedim kimindir iyimidir kötümüdür bilmiyorum.
Birde şimdilik büyük reklam yok hepsi 0.001$ ilerde olur mu onuda bilmiyorum onun için tanıtmadım. minimum ödemesi 1$ bir ödeme alınır en azından.

FilmsizKalma

Blogun tek eksiği,

ilk tablonun başına div eklemen lazım margin-left: -20px; margin-top:-20px; harika oturur tam ortalanır.

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 14:47:55
Blogun tek eksiği,

ilk tablonun başına div eklemen lazım margin-left: -20px; margin-top:-20px; harika oturur tam ortalanır.
Teşekkür ederim. Eklemeye çalışayım bakalım. Ekleyemezsem yardımını rica edebilirim.

ElisaMcCline

Drclicks yamulmuş altta, bilgin olsun :)
Bilmiyorum hala oynuyorken mi denk geldim :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Ocak 2014, 14:58:21
Drclicks yamulmuş altta, bilgin olsun :)
Bilmiyorum hala oynuyorken mi denk geldim :)
İyi gibi duruyor. bir sıkıntı yok gibi. bide tarayıcılarda farklı görünebiir. İnternet exprorer  de özellikle

Edit: Baktim şimdi firefoxta bozuk görünüyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 09 Ocak 2014, 15:00:36
İyi gibi duruyor. bir sıkıntı yok gibi. bide tarayıcılarda farklı görünebiir. İnternet exprorer  de özellikle

Biraz daha dikkatli balınca, prooflar bende altalta görünüyor. O yüzden alan aşağı doğru uzamış, 2 adet proof var ve yanyana değil.
Firefox ver.26 ...
Sende düzgün grünüyorsa SS vereyim mi ?

hakanatik01

Elisa hoca ve IE :)) :P Firefoxta öyle sanırım :P Drclicks büyük aşağıya doğru ve tablolar daha büyük geldi gözüme chrome da daha güzel gözüküyormuş blog :) birde blogun üsütndeki arama kutusu faln kalmış onalrıda yok etmek daha güzel gösteriyor bence :P

FilmsizKalma

ırmak, senin o sorunun kaynağını ben düzeltememiştim.. firefox için düzeltmiş ama chrome için bozuktu.. Şimdide firefox için bozulmuş :D