Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Ocak 2013, 15:38:19
Blogunuz hayırlı olsun umarım Kazanç işlerinde umduğunuz geri dönüşü almanızda faydası olur . Ama bu durduk yere olmaz blogunuzun tanıtımını reklamını yapmalısınız mutlaka.

nasıl yani googlenin kabul etmesi için mi yoksa kişilerin gelip yorum atması için mi

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: sicher - 01 Ocak 2013, 16:13:16
nasıl yani googlenin kabul etmesi için mi yoksa kişilerin gelip yorum atması için mi

Neden blog kurdunuz. Çeşitli üye olduğunuz siteleri tanıtabilmek ve bu sitelere ref edinebilmek için değilmi?
Üye olduğunuz sitelere sistemlere Blogunuz üzerinden ref edinebilmeniz için Kurmuş olduğunuz blogunuza kullanıcı gelmesi gerekir.  Yani hit kazanması gerekir. Bu ise durduk yere olmaz. Eğer blog kurmuş ve ref edinme çabası içinde iseniz. Çeşitli sitelerde blogunuzun reklamını yapmanız lazım.

Google nin kabul etmesi için reklam vermenize gerek yok. Fakat sitenizin hiti bağlantısı ne kadar yüksek olursa googleda üst sıralara çıkmada o derece yararlı olur.

tolgacan86

hayırlı olsun blogunuz.. Google'dan kazanmak için (adsense yani) çok uğraşmanız lazım.. Blogunuzun içeriği aylık hit vs çok önemli..

yingyang16

Hayırlı olsun  sicher  :) Başarılar dilerim  :)

lovablegs

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 01 Ocak 2013, 15:17:51
arkadaşlar bi öneri üzerine bu sayfaya geldim normaldede uyeyim yani yalnız bu bölüme geldim diyeyim blog sayfası açtım kendime ilk basta kazanç amaçlı olsun dedim ama google ın bunu onaylaması uzun suruomus arkadaslarım yorum felan yapması gerekiyormus ole duydum neyse linki paylaşım http://parakazanmakistiyorsangel.blogspot.com/  budur googledan onay gelsin sonrasında farklı konular açaçam ve bilgilerimi sizlerle paylaşacagım GelirKapısı formunu tam anlamıyla dolaşmıs değilim fakat blog sayfam 2. gelir kapısı olabilir diyebilirim belki yok diyeniniz olabilir ama tecrube her zaman en ondedir o yuzden yardım ederseniz sevinirim simdiden yardım eden arkadaslara tesekkürler yorum atan arkadaslara da ayrıyeten mumkun oldukça tesekkür mesajı atarım

blog unuz hayırlı olsun...
google onayı konusunda tam olarak kasıtınızı anlamadım... indexlemeye başlamasından bahsediyorsanız, başlamıştı zaten...
Yeni siteler daha sık kontrol edilir hatta...
Bikaç kez, kendiniz de olabilir, google dana kendi blog adresinizi aratıp oradan tıklayarak blog unuza girin.. Bu şekilde yol da göstermiş olursunuz google a.

Bol şans...

sicher

tamam dır sağolun googledan onaya gerek yokmus direkt kabul ediomus suan koydeyim hele bi eve gideyim artık farlı yerlerde relam verrim adense duymustum ona bakarım toplu cevap yazıom ondan isimleri soleyemediğim için kusura bakmayın evet bir yandanda ref amaçlı neyse hadi iyi günler bol kazançlar size

WEBMONEY

Buda benimki [spoiler]www.ptcuzman.blogspot.com[/spoiler]  iyiki yapmışım bu blogu ama biriside benim blogun isminin sonuna "-ı" eki getirip bi tane blog açmış.

defender

Selam arkadaşlar,

kendime bir blog hazırladım.Sizce bu blog ile adsense başvursam kabul edilir mi? Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim.

Teşekkürler.

Blogum:

[spoiler]http://paraninsesi.blogspot.com/[/spoiler]

ikose

Bloğunuz hayırlı olsun Defender  :y
Bol kazançlar dilerim..

Blok tanıtımlarını bu konuda takip ettiğimizden  konunuz taşınmıştır..