Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Mart 2013, 00:03:01
http://earn-money-always.blogspot.com/

Reklam vermek için hazırladığım blog.

Aslında Tolga hoca sağolsun güzel bi şablon çıkardı bana onu düzenlemeye başlıyorum.
İkisinide kullanıcam sanırım. Onu düzenlemek biraz aman alıcak.

Güzel olmuş bence, dikkat çekiyor ;) :y

abcb

Bloğun hayırlı olsun Gokovic  :)
Güzel olmuş  :)

avni59

tolgacan86

Kendi blogumu hazırlarken bayağı tecrübelenmiştim, aynı hatalara düşmeden daha kolay ve hızlı bir şekilde ayarlayabildik beraberce :)
Şimdiden bol kazançlar Gökhan, son halini göremiyorum blogun şu anda ama eminim çok güzel hale getirmişsindir..  :y

FilmsizKalma

Güzel olmuş adaş umarım sana faydalı olur :)

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Mart 2013, 09:47:31
son halini göremiyorum blogun şu anda
Derse git derse iki ansiklopedi oku, makale felan oku..Blog nasıl kurulur diyemi anlatıyorsun çoçuklara (d) (d)

gokovic

Teşekkürler herkese  :y

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Mart 2013, 09:47:31
Kendi blogumu hazırlarken bayağı tecrübelenmiştim, aynı hatalara düşmeden daha kolay ve hızlı bir şekilde ayarlayabildik beraberce :)
Şimdiden bol kazançlar Gökhan, son halini göremiyorum blogun şu anda ama eminim çok güzel hale getirmişsindir..  :y

Hocam sizin sablonla ugrasıyom henuz onu bitiremedim. O daha guzl olucak ama biraz zaman alıcak.  :y

lovablegs

güzel olmuş gerçekten hayırlı olsun bol bol kazanırsınsın umarım buradan bol reflere :)

gokovic

tolgacan86

Evet son haliyle blogum karşınızda, bundan böyle sık sık reklamını görebilirsiniz farklı farklı sitelerde, misal şu anda probuxda günlük reklamı var ve clixsensede reklamı devam ediyor.. ;)

[spoiler]http://top-gpt-site.blogspot.com/p/neobux-user.html[/spoiler]

enderege

Kaç site var orada yaaa... ikose ve abcb nin rekoruna doğru gidiyorsun herhalde.

Ama blog güzel olmuş. Ellerine sağlık, bol refler. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.