openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

EMS vote reklamından sonra 3.5 saat kadar geçti.
Sayfa 16 dan sayfa 4 e kadar geldi site. 34 nolu site şu anda ...
Admin 6000 üye dediğinde, atıyor diye düşünmüştüm ama çok da sallamamış sanırım :)

ElisaMcCline

Var ya, her girdiğimde siteden haber verebilir haldeyim :D
Bu herif ya bu işi götürecek, ya da çok kısa zamanda patlayacak :D

ElisaMcCline

Ve son :)

ElisaMcCline

mini var ( Short AD )

1 tane standartlar için, 2 tane upg üyelikler için ...

enderege

Lütfen şu refleri inceleyin. 12 gün aktif olmayan refler otomatik değişecek diyor. Neden değişmiyor?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Enderege, sen yapma bari :)
Tün scriptlerde kiralanan gün esas alınır... Ve sana daha önce tıklamış mı ? tıklamışsa kaç tıklamış, ne zaman tıklamış gibi bir bilgi verilmez.
Bu scriptte fazladan sana eski tıklama zamanı bilgisi de veriliyor ki, beğenmiyorsan recycle et ya da razı ol diye.
Adam söylüyor zaten. 1 hafta içinde tıklamış olan refleri veriyoruz diye.
Mesela bigtimebux ta da aynıydı, hatırlaman gerekir... gelen ref 3 gündür tıklamamış olabilir ama senin aldığın zaman esas alınıyordu.

Sen taktın ya şimdi :) Herşey batacak sana :)
Ama bununla beraber kötü haberi vereyim... Geçende bir yazısını okudum forumda...

Diyor ki;
Refler 12 gün tıklamamışsa, ilk reset saatinde değişir. Ama değişimin olabilmesi için, hazırda değişim yapılabilecek müsait refin olması gerekir ki değişsin.
Auto recycle yapılabilecek ref yoksa, bir sonraki reset saatini bekler :)

İşte kötü haber bu :)
Recycle yapmadığın ve aldığından veri sende olan 19 days 16 hours yazan refler 17 days xxx hours olduğundaki ilk reset saatini bekleyeceğiz yani kısaca..
Ve ref olmasını ümit edeceğiz :)

FilmsizKalma

3 refte ben aldım 4 tanede direk refim var inşallah hayırlısı olur

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Kasım 2011, 01:14:20
Enderege, sen yapma bari :)

Abi dikkatli bkarsan reflerden birinin bitimine 16 gün var. Tıkı yok. Son aktif olma 30-10-2011. Bu ref neden değişmiyor. Diğerlerinden bahsetmiyorum. Sadece bu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2011, 12:24:18
Abi dikkatli bkarsan reflerden birinin bitimine 16 gün var. Tıkı yok. Son aktif olma 30-10-2011. Bu ref neden değişmiyor. Diğerlerinden bahsetmiyorum. Sadece bu.

Dikkatli bakıyorum ve o refi recycle ettiğini vegelen refin de tıklamadığını görüyorum.. :(
Çünki son gelen refler üste geliyor, demekki 19 günü kalmış olanlardan daha sonra gelmiş o ref...
Recycle zamanını bilmediğim için de ne zaman 12 günün başladığını bilmiyorum :(

enderege

Admin efendi bugün 3 refi recyle yapmış. ve son aktif olma günleri 03.11.2011. Yani yaptığı recyle de de iş yok.