openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2011, 01:11:26
Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ekim 2011, 00:59:08

Yok be yaw, başkasına yar olmuşsun :)
Adam bir cookie leri temizler :D

o nasıl iş hocam yaa   ??? ??? ???
bide bannere güvenmediğimden garanti olsun diye konu topicinin altına yazdığınız sonunda useriniz olan reflinki diye verdiğiniz bölüme tıkladım  :-[  çok can sıkıcı bi durum aslında ama  :'(   
yani konu sizin refiniz olup olmama diilde aynı linkle reklamda veriyorsunuz sonuçta para harcayıp  :(  o zaman linkin sonuna yazılan elisamccline yazısının ne anlamı kalırki  :o
E başka birinin verdiği paralı reklamın geri dönüşü olmuş demekki :D
Rererrer yeri yoksa bu ref linkiyle gelmişsin demek zaten.. benimki değilmiş :D

Yaa bin tane yerde reklamı dönüyor, yakalanmışsın demekki birine ;)

ElisaMcCline

Bu sitede statslarla da işimiz var :D
Short AD lerde yık görünüyor ama gelir yok :) Kazandırdığına bakacağız artık ay sonunda :D

naber2

hocam bende geldim. refinle üye oldum

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ekim 2011, 01:15:49
Alıntı yapılan: enderege - 23 Ekim 2011, 00:59:50
Şimdi siteye girdiğimde 4 reklam daha vardı tıklanmamış  gözüküyor. Tıkladığımda kota sorunu çıktı. Maksimum 8 reklam.
Tamam ya işte günlük limit 8 :)
YArın öğlen 12:30 da reset... Bana bu saat yanlış gibi de geliyor ama, tam saatinde başında olamadım bugün.. görmek lazım..
Neyse kayıtlı olan bu saat.. O sate kadar tıklanmayacak görsen de ...

Hocam tam da dediğiniz gibi reklamlar 12:30 da resetleniyor ;D tecrübe ile sabit 8) :D :D

yingyang16

Bu sitenin forumunu sevdim  ;D İmza ve banner ekleyebiliyoruz 8) Sitemin bannerını ve imzamı ekledim  ;D Bilgilerinize...

Siteme giriş yapsalar barii özellikle yabancılar :D Yabancı reklam tıklarından çok büyük rakamlar kazanıyorum :D :D

bilalyuzugullu

o zaman tüm topicleri post a boğun hocam  :D  bursa ekonomisinin size ihtiyacı var  :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2011, 15:00:09
o zaman tüm topicleri post a boğun hocam  :D  bursa ekonomisinin size ihtiyacı var  :D :D :D

Hahaha zaten ben olmasam Bursa ekonomik krizden çıkamazdı  ;D ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 23 Ekim 2011, 11:28:59
hocam bende geldim. refinle üye oldum
Hoşgeldin naber2 teşekkürler :)
Yanlız forumdan gelen son arkadaşların tıkları hep sıfır.. bir sorun mu var acaba bilmediğimiz.. ???

smldgr   None
efebakan   None
naber2   None
sumercan   None

Bilginiz dahilindeyse sorun yok da, tıklıyorsanız ve işlemiyorsa bilelim diye soruyorum...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 23 Ekim 2011, 12:33:50
Hocam tam da dediğiniz gibi reklamlar 12:30 da resetleniyor ;D tecrübe ile sabit 8) :D :D

Teşekkürler Hocam, ben yine kaçırmıştım.. Kesin bilgi iyi oldu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 23 Ekim 2011, 14:45:52
Bu sitenin forumunu sevdim  ;D İmza ve banner ekleyebiliyoruz 8) Sitemin bannerını ve imzamı ekledim  ;D Bilgilerinize...
Siteme giriş yapsalar barii özellikle yabancılar :D Yabancı reklam tıklarından çok büyük rakamlar kazanıyorum :D :D
hehehe, neobux banner ı eklermişim :D