Exchangebux (SCAM)

Başlatan voldemort, 06 Şubat 2014, 13:22:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

hayırlı olsun 25 gün çabuk geçti :) üyelik yükseltmeyi düşünüyormusunuz
standart üyelik ile uğraşılmaz üyelik yükseltip rr almayı önerirmisiniz
konu sahibi olarak teşekkürler

hakanatik01

Konu sahibi harici fikir de almak istersin sanırım ben söyliyim :)
Bu adminin klasikleşen taktiği genelde 2.ödemeyi alamadan scam oluyor zaten :) bknz..

ExchangeBux - Scam Alert!
This site is the same scam site owner of profiBux, paid-bux, excellentbux, quickbux and others.

yatırımsız gidin ama bu saatten sonra sizler ödeme alırmısınız ? Belki. Günlük kazancı her sitesinde yüksek oluyor bu adminin ama 2.ödemeler zor alınıyor excellentten 2 quickten 1 ödeme almıştım sonrasında scam oldu ilk açıldığında üye olup tıklamak daha iyi bu adminin sitelerine;
Kararlar sizin tabiki admin değişmiştir belki bıktım artık dürüst olucam deyip ödemlerini yapar kimbilebilir ki ;)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Şubat 2014, 22:14:37
Konu sahibi harici fikir de almak istersin sanırım ben söyliyim :)
Bu adminin klasikleşen taktiği genelde 2.ödemeyi alamadan scam oluyor zaten :) bknz..

ExchangeBux - Scam Alert!
This site is the same scam site owner of profiBux, paid-bux, excellentbux, quickbux and others.

yatırımsız gidin ama bu saatten sonra sizler ödeme alırmısınız ? Belki. Günlük kazancı her sitesinde yüksek oluyor bu adminin ama 2.ödemeler zor alınıyor excellentten 2 quickten 1 ödeme almıştım sonrasında scam oldu ilk açıldığında üye olup tıklamak daha iyi bu adminin sitelerine;
Kararlar sizin tabiki admin değişmiştir belki bıktım artık dürüst olucam deyip ödemlerini yapar kimbilebilir ki ;)

hakan hocam bir kaç gündür sizi takip ediyorum dediklerinizde çıkıyor :)
sizi ptc konusunda dinlemek lazım :) diğer siteyede  yatırım yaptık elfatiha dediniz bugün fatiha okuduk 24 saat oldu rr ler tıklamadı

hakanatik01

Bunları ben demiyorum yahu googledan alıp size sunuyorum sadece :) adminin 2 sitesinde yaşanmış olayı paylaştım birde;
El-fatiha konusuna gelince bilal hoca var zaten sitede :P dakka bir gol bir gibi oluyor (gyk) :P Acele ettin sanki çünkü o site biraz acayip  bugünde tıklayamadım mesela "Daha önce bu Ip den tıkladın" deyip durdu ki tıklamadım biliyorum , sıkıldım kapadım :) 2 günde bir tıklanır oldu site 1 gün tıkladın diyor ertesi gün tıklattırıyor reklamlarına  :) senin reflerden gelir gelmemesi de ondan kaynaklıdır belki;

hakanatik01

Mar 31 2014 02:59:26 PM    woin75 beri ödeme alan yok;
http://www.exchangebux.com/index.php?view=payment_proof
Forum Devredışı ;
(scm)(scm)