TANIŞALIMMI NEO cular siziiii :)

Başlatan oguzoztekin, 11 Nisan 2011, 18:05:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Hoşgeldin Oguzhan :)

Çoğu arkadaşımızın yaşadığı gibi ilk tecrübeyi Neobux'ta yaşayacaksın demek... Allah kolaylık versin :) bu alandaki devlerden olmasının yanında admini çok cimridir. Bu dediğimi şu anda çok iyi tahlil edemeye bilirsin, no panik :) zamanı gelince anlayacaksın, çoğumuz gibi.

Bu yüzden heyecanına kapılıpta fazla açılma, başlarda çoğumuz zengin olacağımızı zannederiz çünkü :D

Geçer geçer 250 tık dediğin nedir ki, günlük biraz fazla vakit geçir Neo'da iki günde sınırı geçersin... :)

Tekrardan hoşgeldin, hayırlı kazançlar...
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Selam oğuzhan.Aramıza hoşgeldin  :)

enderege

Hoşgeldin oguzhan95,

Umarım forumumuz sana daha faydalı bilgi sunacaktır. Bol kazançlar dilerim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 08 Şubat 2012, 20:19:05
Herkeze selam  :)
Forumda yeniyim neobuxta yeniyim her şeyi çok güzel okudum bir şeyler öğrendiğimi düşünüyorum neobuxta kazanmayı amaçlayan biri değilim sadece işşizlik ve hobi  ama çok hoşuma gitti diyebilirim.Heyecan yaptım  :) tek kötü yanı neobux ın 250 tık olmadan foruma yazamamak ama o olayıda aştım sonunda kendimi dilsiz gibi hissetmeye başlamıştım.

Foruma hoşgeldin oguzhan  :)

Neobux konusunda fazla heyecana gerek yok :D

regortaz

Merhaba arkadaşlar, diğer forumun eski tadı kalmadığı için burada takılmayı düşünüyorum bir süre :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: regortaz - 27 Mart 2012, 19:28:29
Merhaba arkadaşlar, diğer forumun eski tadı kalmadığı için burada takılmayı düşünüyorum bir süre :)
Hoşgeldiniz  :)
Bir süre diyip ağımıza düşen kaçamıyor ona göre :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 27 Mart 2012, 19:28:29

Hoşgeldin regortaz :)
Umarım aradığına yakın bir ortam yakalarsın ;)

enderege

regortaz, hoşgeldin.

Diğer forumda bir mesaja günlerce cevap bile gelmezken burada bir hoşgeldine bile kaç kişi gelir. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.