ProBux Soru?

Başlatan Federal, 11 Şubat 2014, 16:50:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Federal

Ona nerden bakıyoruz :)

zekibilgin

İyi kazanç geliyor mu peki reflerden? Ben de yatıracağım çünkü ondan soruyorum.

aydyar13

Standart üye olarak 1 ay zarar ettim full nerdeyse ancak son 5  gündür avgler iyi geliyor. Golden üye olmadan RR lerle kar etmek bence zor.

hakanatik01

ileti sayısı için sormuştur belki arkadaşımız o soruyu zira kendim sorar kendim cevaplarım durumu oluşmuş :)
Böyle bir düşünce varsa ksıtılmanın kalkması için 5 mesaj lazım zekibilgin bunun içinde ödeme alan arkadşalara hayırlı olsun de geç ;)

Alıntı yapılan: zekibilgin - 07 Mart 2014, 22:59:56
İyi kazanç geliyor mu peki reflerden? Ben de yatıracağım çünkü ondan soruyorum.

Alıntı yapılan: zekibilgin - 07 Mart 2014, 22:37:13
Probux'ta iyi para kazanılıyor. Ref kiralayın birkaç tane bence.

tek sorun önce probux  iyi kazandırır bir kaç ref kiralayın deyip sonra burada ref kiralasak mı diye sorması olmuş buda bende ileti sayısı kaygısı oluşturdu (arka arkaya 2 defa aynı konuda benzer mesaj da yazınca) o yüzden yazdım yanlış anlaşılma olmasın "hayırlı olsun" demek en kolay çözüm ;) :P

RR şans işi goldenkende zararlı çıkabilirsiniz ama %82 :P (orana bak bee) kazançlı oluyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam tolga modumdu onun refler baya kötü çıkmıştı ki herkesin o arada refleride çılgın gibi AVG geitiriyordu :P iyi çıkacak diye bir kural yok RR lerde ama çoğunlukla iyi çıkmaya başladı gene bol şans dileyip denemeden de bilemiyorsunuz tabi hocaların yazdıklarından çıkan sonuçta iyi takip etmelisiniz recyle falan yapma zamanları para çekme siteye para ekleme v.s. baya bir değişkenden dolayıda AVG ler farkediyor herhalde;

GiX.d3viL

ben kontrol edip test ettim standart üyeyken 1 ref in 30 sn lik reklamların 4 ünede tıklarsa bana 0.002 geliyor 1 reften 100 ref olsa 0.20 yapıyor günlük aya vurunca 6$ yapıyor buda tabi full tıklarsalar yani standart olupta ref kiralarsak bariz bi şekilde zarar ediyoruz rica etsem goldu olupta ref kiralıyan arkadaşlar 1 reften full tıklama yaptıgında ne kadar kazandıgını günlük söyleye bilirmi gold almayı düşünüyorum bende yoksa bu türlü zarar ediyoz 5$ attım siteye zarar yazıyom :D

enderege

Gold üyelerin kiralık refleri bir tıklamada 0.01$ kazandırır. Günde 0.04$ ayda 1.2$ yapar.

Ama sen yanlış hesap yapıyorsun

Standartların kiralık reflerinden kazancı tık başı 0.005$ dır. 4 x 0.005 = 0.02 x 30 = 0.60$ yapar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GiX.d3viL

hesabım standart arkadaş refimdi tıkladı kontrol ettim 0.002 geldi hesabıma onun 4 tıklamasına karşılık olarak kiralık refin tıklaması normal refe göre aynı ücret olmuyomu

enderege

Alıntı yapılan: gix - 29 Mart 2014, 21:35:47
hesabım standart arkadaş refimdi tıkladı kontrol ettim 0.002 geldi hesabıma onun 4 tıklamasına karşılık olarak kiralık refin tıklaması normal refe göre aynı ücret olmuyomu

O arkadaş direk ref. Kiraladığın ise kiralık ref. Kiralık ref ile direk ref geliri farklıdır. Kiralık reflerden 0.005$ / tık başı kazanç elde edersin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GiX.d3viL

teşekkürler bilgi için bende yarım saatir bakıp bakıp hesaplıyorum zarar ediyom gözüküyo şimdi aydınlanmış oldum