Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Nisan 2014, 19:02:01
Verilecek siteylede alakalı ama bu ;

Reklamı verilebilecek siteler zaten alınmış görünüyor.Bence sanki sistem değişikliği gibi birşeyler düşünmesi lazım cihanın fiyatlar artarmı bilmem ama böyle tüm yük cihan'ın omuzlarına binecek gibi.Yeni güzel siteler çıksa slotlar gene dolar ama eldeki güzel siteler belli onlarda alındıysa zaten yeni bir site bulunana kadar reklam süresi uzayabilir birazcık ;
Fusebux,Zapbux,88bux dışında reklamı verilebilecek bir site benim aklıma gelmiyor açıkcası o yüzden reklam falanda vermiyorum :P

Genelde 15 slota kadar doldurabiliyoruz ama cok beklemek zorunda kaliyoruz. Ihale gibi birseymi acsak?

Slot 1-1 fusebux icin teklifleri alalim gibi? Baslangic fiyati $10  :D  (dns)

Bence iyi olur en azinda en onemli siteler ve slotlardan reklam parasini cikartiririz

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Nisan 2014, 19:32:00
Ayıpsın Bilal Hocam Kredi açalım sana olmamı.. Bu gece belkide cekim yaparım diye düşünüyordum. Bexbux acısını cıkarmam lazım.. Şu Zap ile Fuse yi azcuk tırtıklıyayım diyorumda..  :D

Tırtıklar sana %0,00000000000001 faiz ile borc veririm  :P  :D

He dersem cekerim parayı..  :))

yok yok çekme sen :D benim gibi scam olana kadar bekle :D borç yiyen kesesinden yermiş :D

az ara verelim, biraz soluklanalım yavhu :D  hem cihan da dinlensin biraz :P çok yoruyonuz adamı :g

cihan77

Probux sitesinde bir gunluk reklam yayini icin en altta solda degisen bannerler icinde banner reklam satin almak isteyenler icin bir gunluk 1 banner fiyati $0.50. Slotlarda olmayan siteler eklenir. Ancak slot satin almis biri ayni siteyi en alt banner olarakta eklenmesini isteyebilir.

En alt solda banner rotator reklam fiyati:

1 banner: $0.50

vejeteryanzombi

Bence bunların yanında Altabuxta güzel ve kaliteli bir site ileride de iyi iş yapabilir aman wattbux gibi olmasında :D

cihan77

Alıntı yapılan: vejeteryanzombi - 13 Nisan 2014, 21:15:37
Bence bunların yanında Altabuxta güzel ve kaliteli bir site ileride de iyi iş yapabilir aman wattbux gibi olmasında :D

Yeni bir site ve daha once bu site icin slot satin alan arkadaslar oldu. Sizde Altabux icin slot satin almak isterseniz bos slot var.

universitely76

6-1 slotu getprofit için rezerv ettiriyorum cihan :y
Şu sıra imzasız'ım...

cihan77

vejeteryanzombi

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Nisan 2014, 23:20:30
Yeni bir site ve daha once bu site icin slot satin alan arkadaslar oldu. Sizde Altabux icin slot satin almak isterseniz bos slot var.
Dostum para bitti neyle alıyım :D

bekeli

Şu anki satılan slotlar için reklam ne zaman verilecek ???

Eğer uygunsa;
3-1 AltaBux
4-1 EadMart
5-1 CleanClix

için alayım :)

cihan77

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Nisan 2014, 16:22:30
Şu anki satılan slotlar için reklam ne zaman verilecek ???

Eğer uygunsa;
3-1 AltaBux
4-1 EadMart
5-1 CleanClix

için alayım :)

43-50 dolar arasi birikim oldugunda reklami baslatirim. Uygun slotlara siteleri yazdim.

Son  Durum

1-1. Wattbux - HaMZaKuRSaD
1-2. Fusebux - HaMZaKuRSaD
1-3.

2-1. Zapbux - volkanaydinli
2-2.
2-3. 88bux   - vejeteryanzombi

3-1. AltaBux - bekeli
3-2.
3-3.

4-1. EadMart - bekeli
4-2.