Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Şubat 2014, 14:56:34
Arkadaşlar birşey soracağım.

Parasını ödediğim slotu kim kime nasıl devir ediyor ? ???

Konuya ilk Bekeli yazdığı için, PM le Bekelinin isterse alabileceğini yazdım. Hatta ben yokken sorun olmaması için Hem Cihan' a , hem de Bekeli' ye ayrıca da yazdım.
O da çıkmam gerekti, beni beklemesinler istedim.

Slotu bıraktığım konusunda bir bilgi var ya da paylaştım da ben mi bilmiyorum.

Buradaki mesele ne birkaç dolarlık slot, ne de orada verilecek reklam.
Benim onu bekelinin alabileceği bilgisini kendisine vermiş olmam.

Merhaba ElisaMcCline,

Parasini odedeginiz slotlar sizin ve kimseye verilmedi.

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Şubat 2014, 11:43:06

Cihan,
İadelerden birini ben yapayım ama bu reklama başlayalı çok olmuştu. Benim Silksbux yok artık. :(

Iade etmek istiyorum dediginiz slot icin bekeli ile sizin aranizda bir dialog var ve burdan o slotu verdiginiz veya bekeli istedigini belirtmemis Siz pm bekliyorum demissiniz olmazsa slotu verebilirim.

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Şubat 2014, 11:45:04
Yerine başka bir site verecek misiniz ???

Edit: Bu arada Cihan, cihan77 yazan slotlar boş mu? Yoksa kendinize mi ayırdınız ???
Bekeli arkadasimizin mesajinda bana yoneltilmis soru var ve konu icerisinde cevapladim. Sizede bir soru var baska site ekleyecekmisiniz?? diye. Ve sizin bana gonderdiginiz PM'de ikimizin olmadigi icin ikimize pm gonderdiginizi yazmissin bu mesajda slotu bekeli arkadasimiza verebileceginizi belirtmissiniz.

Tum bu yazismalardan ben anladigim kadari ile size ve bekeli arkadasa cevaplar verdim.

Sizin slotu iptal ettim. Slotlari bos yazincada ballondor arkadasimizda talip oldu.

Kisaca ozetlersek ben bekeli arkadasimizin slotu istedigini bilmiyordum. ElisaMcCline arkadasimiz ise iptal etmek istedigini belirtti ve pm ile yine ayni vurguyu yapti silksbux scam diye pm icinde Slotu bekeli arkadaşımıza verebilirim diye bir cumle var. Ancak bu durumda bekeli arkadasimiz slotu aldi yada alacak yada ona verecem gibi net ifadeler olmayinca bende ElisaMcCline iptal etti dusundum.

Mesajlar. 31,32,33
link: http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/probux-reklam-kapmasi/30/

cihan77

Arkadaslar slotlar icin biligilerinizi buraya yazin bende ekliyecem ve reklami bugun baslatabilirim.

Bilgilerin takip edilecegi site http://www.best.topptc.eu/
Reklam verilecek site ise http://www.topptc.eu/

ballondor

ben kimsenin yerini almak istemedim, cihan ın yazdıgı   bu mesajdaki yerlere göre hareket ettim sadece,
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/probux-reklam-kapmasi/msg161554/#msg161554

bekeli

Yahu neyse. Ben zaten yukarda yazdım vazgeçtim diye.

Cihan bizim jargona alışmadı daha :D

Birisi birisine slottaki vazgeçtiğiniz site yerine başka sitenin reklamını verecek misiniz diye sorunca oraya taliptir ama saygıdan ötürü sormuştur slotun o esnadaki sahibine.

Ayrıca talip olduğum slotu Ballondor almadı zaten :P

Olur böyle şeyler. Gözden kaçmış olabilir. Farklı algılanmış olabilir. Cihan şu slotlar boş dedikten sonra bir başkası da o slotlara elbette talip olabilir.

Ağzınızın tadı bozulmasın.
Herkese aktif bol sayıda refler gelmesi ve bir sonraki kampanyada buluşmak dileğiyle ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Şubat 2014, 11:17:54

Not: elisamccline 20$ slotlar icin odedi $2 iade edilecektir.

Clixbb - ikose  4$ alinmisti yeni hesaba gore $1 iade edilecek.

iadeler paypal ile yapilacak lutfen paypal adreslerinizi alayim.

Mesaj 30
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Şubat 2014, 11:43:06
OO bu sefer hızlı gitmiş :)

Cihan,
İadelerden birini ben yapayım ama bu reklama başlayalı çok olmuştu. Benim Silksbux yok artık. :(

Mesaj 29 ve 30

Oradaki iade senin mesajında yapacağın iadelerden birini benim yapmam içindi.
Sabahki haliyle 1$ benim borcum vardı.

cihan77

fkork

neyse, lafı değiştiriyim; ödeme yapmayan bir ben kalımıştım herhalde... ödendi..

cihan77

@fkork Odemeyi aldim.

Probux bizi 24 saat bekletecek.Yarina kadar bizde eksikliklerimizi tamamlayalim.Bilgilerinizi www.best.topptc.eu sitemize ekletelim.

fkork

benimkiler zaten aynı yerde devam ediyor değil mi?