Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Değiştirdim deyince bende Sakoya mesaj attı diye sevinmiştim. Bir slotu yatırım yaptığı başka bir siteyle değiştirsin 2 Twickerz çok bile.  :)

cihan77

Alıntı yapılan: Coulers79 - 24 Nisan 2014, 11:10:09
Değiştirdim deyince bende Sakoya mesaj attı diye sevinmiştim. Bir slotu yatırım yaptığı başka bir siteyle değiştirsin 2 Twickerz çok bile.  :)

Sakoya ile herseyi konustum aramizda en az 100 mesaj gecti. Kendisi boyle istiyor ve 3 twickerz daha cok ilgi ceker ve daha cok dr gelir diyor.

hamzakursad

Benim görüşüm tek slotla 15 DR gelirse, 3 slotta 20 bilemedin max. 25 DR gelir.

Adamın kayıt olası varsa tek slotta da kayıt olur, kayıt olası yoksa istersen tüm slotları twickerzla doldur yine kayıt olmaz  :g

Coulers79

Ben o siteye üye bile değilim elit site miydi acaba?

cihan77

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 24 Nisan 2014, 11:43:50
Benim görüşüm tek slotla 15 DR gelirse, 3 slotta 20 bilemedin max. 25 DR gelir.

Adamın kayıt olası varsa tek slotta da kayıt olur, kayıt olası yoksa istersen tüm slotları twickerzla doldur yine kayıt olmaz  :g

Goruse katiliyorum. Mesala benim twickerz 60 refim var standart uyeyim ve 60 refin cogu tiklamiyor topladiklari para 15 cent  (sinir)  >:(  Acaba ust uyelik alsam ve probux reklaminda 2 tane slota twickerz eklesem dediginiz gibi 25 dr gelse acaba aldigim slotlarin parasini cikartabilirmiyim?

sakoya1992

Arkadaş para benim site benim niye bukadar uğraşıyorsunuz? Reklam paylaşıldıktan sonra drlere bakacağız.. (zopa)

hamzakursad

Alıntı yapılan: sakoya1992 - 24 Nisan 2014, 12:11:53
Arkadaş para benim site benim niye bukadar uğraşıyorsunuz? Reklam paylaşıldıktan sonra drlere bakacağız.. (zopa)

Haklısın. Bize ne ki  ;)

sakoya1992

sakoya1992

Twickerzdengoldum var başka clixsensedr var oraya dr gelmez  twickerze bakacağım işte

hamzakursad

Alıntı yapılan: sakoya1992 - 24 Nisan 2014, 14:09:08
Twickerzdengoldum var başka clixsensedr var oraya dr gelmez  twickerze bakacağım işte

Dene bakalım o zaman bi 3 slotu :) Ümitli olmasam da, sonucu ben de merakla bekliyorum :)