Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

ptconur

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Şubat 2014, 18:10:47
Neo reklamını erkenden varelim istersen :P :g

Yok bugün orada Fusebux Reklamı var..  :g Daha parayıda ayarlayamadım  (d)

Fusede amacım dr yapmak değil. Ama drsiz golden hesap olmaz mantığı ile yaklaştım. Birde zapbux daki reklam gelirinin düşük olması sebebi ile gele drler uzun ömürlü değil. Zira sende de öyle olduğunu tahmin ediyorum. Fusebux daki ümidim ise 0,01 $ reklamların oluşu. Gelenler en azından ödeme limitine kadar tıklayabilirler.  :)

cihan77

Neobux icin daha eksik var. 5 tane satilmamis slot var. Fusebux bugun 1 tane reklam var ama bundan sonra dahada artar.

Neobux icin asagidaki sayfayi duzenliyorum. Zamani geldiginde anasayfaya tasirim.

http://www.best.topptc.eu/

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 23 Şubat 2014, 18:14:32
Yok bugün orada Fusebux Reklamı var..  :g Daha parayıda ayarlayamadım  (d)

Fusede amacım dr yapmak değil. Ama drsiz golden hesap olmaz mantığı ile yaklaştım. Birde zapbux daki reklam gelirinin düşük olması sebebi ile gele drler uzun ömürlü değil. Zira sende de öyle olduğunu tahmin ediyorum. Fusebux daki ümidim ise 0,01 $ reklamların oluşu. Gelenler en azından ödeme limitine kadar tıklayabilirler.  :)
:D :D

Evet bu bakımdan FuseBux'a zap'a göre daha çok DR çekilebilir.

Ben her iki reklam için atıldım ancak Ortadoğu ve Avrupa'nın en hızlı reklam slot teklifçileri karşısında geride kaldım :)

Bol DR'ler edinirsiniz inşallah  O:-) :)

Alıntı yapılan: cihan77 - 23 Şubat 2014, 18:36:16
Neobux icin daha eksik var. 5 tane satilmamis slot var. Fusebux bugun 1 tane reklam var ama bundan sonra dahada artar.
Mesajdaki kastım reklamı hemen vermek değildi zaten.. îmanın sahibi almış mesajı :)
Şu sıra imzasız'ım...

cihan77

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Şubat 2014, 19:05:02
Ben her iki reklam için atıldım ancak Ortadoğu ve Avrupa'nın en hızlı reklam slot teklifçileri karşısında geride kaldım :)
îmanın sahibi almış mesajı :)

e naapalım  (eht)  olunca yetişemiyoz siz  (dns) lerin hızına :D bizde peşin peşin rezerve ettik yerleri :D

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Şubat 2014, 23:06:32
e naapalım  (eht)  olunca yetişemiyoz siz  (dns) lerin hızına :D bizde peşin peşin rezerve ettik yerleri :D
Abi sen de mi üstüne aldın.. maşallah maşallah yok mu arttıran :))
Şu sıra imzasız'ım...