Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Konu açayım bari çünkü yeni modlar yazdıklarının düzeltilmesinden de hoşlanmazlar  (d) (d) :D

sakoya1992

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 24 Nisan 2014, 19:52:15
Hele içlerinde birtane liverpoollu var ki hiç hoşlanmaz  :P
liverpoollu çok sert abi ya :D şakadan anlamıyor resmen :g

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Nisan 2014, 19:55:51
Konu açayım bari çünkü yeni modlar yazdıklarının düzeltilmesinden de hoşlanmazlar  (d) (d) :D

Sen bizi duzeltiyorsun ya  (zopa)  (d)  :D

Bu arada admin aday aday adayi var karsin da  :D  :P  (gyk)

hakanatik01

bişi demiyom ki zaten yanlışsam düzeltin ama renginiz mavi olmadan 2-3 defa düşünün  modluk bildiğinizi gibi de değil zormuş.Hayatın değişiyor.Yolda yürüyüşün olsun v.s. Misal mod oldum diye köşedeki büfeden sandviç yiyemez oldum  5 yıldızlı restorantlar arıyorum ,geçen cafe'nin önünden geçtim "noldu gelmiyorsun artık okul zamanı çıkmazdın buradan " dedi sahibi olan abi bakmadım bile bastım gaza gittim ne muhattap olcam koca mod olmuşum :D  yani öyle heryerde yemek yemek doğru gelmiyor artık  :P (gyk)  :D

Elisa hocadan fırça yiyecem sanırım (yvr) artık iyi forumlar cümleten ;Bir fırça da cihandan gelir çok geyik oluyor bu konuda ayden esen kalın :)

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Nisan 2014, 20:07:48
bişi demiyom ki zaten yanlışsam düzeltin ama renginiz mavi olmadan 2-3 defa düşünün  modluk bildiğinizi gibi de değil zormuş.Hayatın değişiyor.Yolda yürüyüşün olsun v.s. Misal mod oldum diye köşedeki büfeden sandviç yiyemez oldum  5 yıldızlı restorantlar arıyorum ,geçen cafe'nin önünden geçtim "noldu gelmiyorsun artık okul zamanı çıkmazdın buradan " dedi sahibi olan abi bakmadım bile bastım gaza gittim ne muhattap olcam koca mod olmuşum :D  yani öyle heryerde yemek yemek doğru gelmiyor artık  :P (gyk)  :D

Elisa hocadan fırça yiyecem sanırım (yvr) artık iyi forumlar cümleten ;Bir fırça da cihandan gelir çok geyik oluyor bu konuda ayden esen kalın :)

Yazdiklarini okuyunca cok guldum. Yukarida sakoya1992 arkadasimizi korkutmak icin yeni modlar kiziyor dedim oda ciddiye aldi hic yazmiyor.

sakoya1992

Alıntı yapılan: cihan77 - 24 Nisan 2014, 20:12:30
Yazdiklarini okuyunca cok guldum. Yukarida sakoya1992 arkadasimizi korkutmak icin yeni modlar kiziyor dedim oda ciddiye aldi hic yazmiyor.
(hydr):D

cihan77

cihan77

sakoya1992

Alıntı yapılan: cihan77 - 24 Nisan 2014, 20:17:39
Bende ref gelmiyor diye kara kara dusunuyorsun sandim
yok nazar değmesin diye söylemiyorum ama içimde kalmasın 9 dr oldu :D

cihan77

Alıntı yapılan: sakoya1992 - 24 Nisan 2014, 20:18:25
yok nazar değmesin diye söylemiyorum ama içimde kalmasın 9 dr oldu :D

Benim 7 siteye toplamda 5 ref gelmis