88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Server saati 21:40 olmasına rağmen reklamlar resetlenmiş.tıkladığım halde bugün tıklamamış gibi gözüküyorum.Site saatine göre 24:00 dan sonra nolacak bakalım  ???

kamil34

Sitenin durumu kötü mü? En son geçena yın 26'da sanırım payza'ya öedeme yapmış.İçerde ki paramla ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Site düzelene kadar bekliyim mi,yoksa reklam mı vereyim?

ikose

Alıntı yapılan: kamil34 - 06 Ağustos 2014, 13:26:24
Sitenin durumu kötü mü? En son geçena yın 26'da sanırım payza'ya öedeme yapmış.İçerde ki paramla ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Site düzelene kadar bekliyim mi,yoksa reklam mı vereyim?

Bu sorunun cevabını kimse veremez sana kamil34 :)
o karar senin insiyatifine kalmış..
reklam vermek istediğin site varsa ve reklama ihtiyacın varsa reklam verirsin..
Yoksa bekleyebilirsin..
Sitenin 3-4 gün sonra açık kalıp kalmayacağını- ödemelerini yapıp yapamayacağını sadece sitenin sahibi biliyor..
Bu olaylar başladığında ben reklam vermeyip biriken paramı istemiştim ve 2 günde ödememi aldım ama foruma bakarsan ödeme alamayanlarda var..
Kısacası karar tamamen senin..
Bol kazançlar :)

kamil34

Haklısınız hocam,en güzeli biraz daha beklemek.

malatyadetay

Alıntı yapılan: ikose - 06 Ağustos 2014, 13:31:27
Bu sorunun cevabını kimse veremez sana kamil34 :)
o karar senin insiyatifine kalmış..
reklam vermek istediğin site varsa ve reklama ihtiyacın varsa reklam verirsin..
Yoksa bekleyebilirsin..
Sitenin 3-4 gün sonra açık kalıp kalmayacağını- ödemelerini yapıp yapamayacağını sadece sitenin sahibi biliyor..
Bu olaylar başladığında ben reklam vermeyip biriken paramı istemiştim ve 2 günde ödememi aldım ama foruma bakarsan ödeme alamayanlarda var..
Kısacası karar tamamen senin..
Bol kazançlar :)

arkadaşlar ben 88bux tan 2 ay önce paypala ödeme istedim...ama hala tık yok ne yapmalıyım... bu parayı geri çekme ihtimalim yada başka bir yolla öçdeme alma seceneğim var mı...daha doğrusu paypal harici bir sistem ile ödeme yapıyor mu site...

ikose

Alıntı yapılan: malatyadetay - 06 Ağustos 2014, 16:03:31
arkadaşlar ben 88bux tan 2 ay önce paypala ödeme istedim...ama hala tık yok ne yapmalıyım... bu parayı geri çekme ihtimalim yada başka bir yolla öçdeme alma seceneğim var mı...daha doğrusu paypal harici bir sistem ile ödeme yapıyor mu site...

26,7,2014 ten beri zaten site hiç kimseye ödeme yapmıyor..
ödediği zamanlar payza / egopay / STP ye ödeme yapıyordu..
Şu an için beklemedeyiz..

hakanatik01

Alıntı yapılan: sumercan - 06 Ağustos 2014, 14:16:36
Neatclix ve 88buxdan geçen hafta ödeme istedim o günden beri 2 siteye de giremiyorum ve gelen bir ödeme yok.
Bu sitelerle meşgul olan arkadaşların bilgilerine ...

paragelsinde

bende zor giriyorum sanırım sunucuda sıkıntı olabılır..

ElisaMcCline

Gecee saatlerinde siteler çok daha hızlı oluyor.
Ben bir süredir sadece gece bakabildiğim için hiç sorun yaşamadım.
Hatta oldukça hızlı diyebilirim. 01:00 dan sonra deneyin eğer vaktiniz varsa.

rota26

bende uzun zamandır tıklayamıyordum siteye gece 03:30 civarı sorunsuz ve hızlı bişekilde tıkladaım

benimde bir sorum olacak. bu sitelerin paypallla sorunu var paypala ödeme yapmıyor.fakat payzaya neden yapmıyor ödemeleri (88bux, neatclix)