Payza Lazım

Başlatan sicher, 15 Şubat 2014, 23:38:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Sözün özü arkadaşlar fazla mesaj hakkı istiyorsa ara sıra uğramaktan çok,  ciddi ciddi  forumda mesaj yazacaklar dimi Hocam  :g
Daha sık beleriz Birgin  :g

Coulers79

Güzel takas olmuş, e-tüccar puanlarıda verilseymiş keşke. Birgin hayırlama turlarına katıl, birkaç güne barajı aşarsın.  :)

1gin

Ah hocam! 500 iletiye ömür yeter mi bilmem. Şunu 100 edeydiniz bari. :)

Görünen o, ey ikose. Ama ben sık da uğrasam, onca mesajı yazabileceğimden emin değilim. Sitede ücretli üyelik mi olsaydı, ne! :)

Doğru diyorsunuz Coulers79; hani benim tüccar puanlarım, ey arkadaşlar! İnsan beklentiye giriyor ya. :P
Belli mi olur, sitede ücretli üyelik olursa; işte o vakit, alnımın teriyle kazandığım puanlarımı bozdururum belki.   8)

Bu arada takas işlemi, Payza hesabımın dibe vurması sebebiyle nihayete ermiştir.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürlerimle...

Coulers79

Hazine tam takır kuru bakır, ücretli üyelik olsa millet kaçar. Puan bozdurma diye bir şey yok, o sadece itibar iadesi.
Şifreni değiştir bir moda vekaleten üyeliğini ver. Haftaya müdavim olduğunda tekrar eski şifrene dön. Sorun yok. :g

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Şubat 2014, 18:38:57
Hazine tam takır kuru bakır, ücretli üyelik olsa millet kaçar. Puan bozdurma diye bir şey yok, o sadece itibar iadesi.
Şifreni değiştir bir moda vekaleten üyeliğini ver. Haftaya müdavim olduğunda tekrar eski şifrene dön. Sorun yok. :g
Yok artık Mod.ların yapmadığı bir bu kalmıştı, Başka arzunuz Sayın Coulers :))

Coulers79

500 mesajı aşmak mühimse, 1gin'in 1 haftalık vekili Coulers imzasıyla ödemeleri hayırlayıp, konuları hortlatabilirim.  :))

1gin

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Şubat 2014, 18:46:05
500 mesajı aşmak mühimse, 1gin'in 1 haftalık vekili Coulers imzasıyla ödemeleri hayırlayıp, konuları hortlatabilirim.  :))

Duyun elisamcline, duyun!  (p)

Eksik olmayınız Coulers79. Bizi bu hallere düşüren sistem utansın!  :P

Şimdi düzene baş kaldırdığımız ve asayişi bozduğumuz iddiasıyla bileklerimize kelepçe takılıp sürgün edilmesek bari.  :D

Coulers79

Bir PM kotası yüzünden BAN'lık olmaya gerek yok. Ancak kotayı aşmak hayırlama bağımlısı yapabilir, dikkat.  :D

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Şubat 2014, 19:03:03
Bir PM kotası yüzünden BAN'lık olmaya gerek yok. Ancak kotayı aşmak hayırlama bağımlısı yapabilir, dikkat.  :D
devam et devam :g  bak arkadaşa bir günde kaç mesaj yazdırdın..
2-3 gün sana takılsa Hayırlı olsunada gerek kalmıycak :))

1gin

Alıntı yapılan: ikose - 21 Şubat 2014, 19:05:54
devam et devam :g  bak arkadaşa bir günde kaç mesaj yazdırdın..
2-3 gün sana takılsa Hayırlı olsunada gerek kalmıycak :))

Doğru söze ne denir? :)

Ama Coulers79 'a ek olarak siz de olmalısınız sanki. :)
Muhabbet tıkandığındığı yerde devreye girip, trafiği akışkan hale getirmek işten bile olmamalı sizin için.  (p)

Şaka maka 20 'den fazla mesaj oldu heralde bugün, özel mesajlarla...
Sahi ya özel mesajlar neden sayılmıyor!? Bana ne, oynamıyorum!  :P