Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

Bankaların istediği yüksek çek bozdurma masrafı ve çeklerin uzun vadede hesaba geçmesi sebebiyle , clickbank müşteri hizmetlerine mesaj attım ve çekimi iptal etmelerini ve amerika banka hesabımın bağlı olduğu payoneer karta istedim . sağolsunlar çeki 20 $ çek iptal bedeli iptal ettiler ve hesabıma gönderdiler . Ayrıca bu çek iptal bedeli olan 20$ ı  , eğer çekin arkasına " VOID" yazıp kendilerine postalarsam geri alabileceğimi de belirttiler . Ama ben uğraşmadım. Bugün teb bankasından dolar olarak çektim ( nedense hep 20lik veriyor :P ) . Banka 200 $ çekmeme 6.17 $ komisyon almış . Benim açımdan harika , zira iş bankası 239 $ lık çeki bozdurmak için 150 tl komisyon istedi ve 3-4 hafta süreceğini belirtmişti .

Bir de özür , mevcut sitelerimin tamamı silindiği için ve ben onları teker teker tekrar oluşturduğumdan , buna ilaveten tanıtımını yapacağım ürünleri önce satın alıp kullanıp daha sonra yazısını yazdığımdan , affiliate marketing konusu çok uzadı . Lakin kısa ama kapsamlı yazılar yazdım . En kısa sürede açılacak , emin olabilirsiniz .

enderege

Hayırlı olsun f1b0n4cc1.  :) 

O kadar uğraştım şu işte. reklam vs. verdim ama 5 kuruş geri gelmedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

lovablegs

f1b0n4cc1

teşekkürler arkadaşlar , birlikte daha çok kazanacağız inşaALLAH

abcb

ikose

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2013, 01:48:33
Ödemen hayırlı osun f1b0n4cc1 ($) :)
Alıntı yapılan: ikose - 01 Şubat 2013, 01:53:50
Ödemeniz  hayırlı osun f1b0n4cc1  :) ($)

Kopyacıııı kopyacııı :))

ikose